Bu sistem iş görür mü?

dentisttt

80+
Reaksiyon skoru
1
Selam arkadaşlar,pc ve özellikleri haklında pek bilgisi olmayan biriyim. Bu sistemin özellikleri iyi mi sizce? Cs2 ve benzeri oyunlar oynamak için almak istiyorum işimi görür mü? Özellikleri hakkında hiçbir bilgim yok iyi mi kötü mü sizce?

Selam arkadaşlar,pc ve özellikleri haklında pek bilgisi olmayan biriyim. Bu sistemin özellikleri iyi mi sizce? Cs2 ve benzeri oyunlar oynamak için almak istiyorum işimi görür mü? Özellikleri hakkında hiçbir bilgim yok iyi mi kötü mü sizce?

çok pahalı monster ın sitesinden bir şey almayın 💀

kötü sen bütçe söyle yardımcı oluruz

dostum senin artık monster çalışanı olduğunu düşünüyorum ciddi ciddi düşünüyorum şakasına demiyorum

87 bin 800 tl ve 9060 xt o.O2

neredeyse 9700x+rtx5070 sistem çıktı o para şöyle bir baktım.

cpu
gpu
ram
psu
kasa
ssd
anakart
cpu soğutucu

93.4k

ssd nasıldır bilmiyorum en ucuz pcie4 ssdlerden bir tanesi. kasa falan değiştirilip maliyet düşürülebilir. bu attığım linklerin neredeyse hepsi taksitli alışveriş sunuyor.

ekleme: pchocasının hazır sistemleri 6 taksit

hepsi burada: https://www.idefix.com/pc-hocasi-tavsiye-oem-paketleri-l-75397

dostum senin artık monster çalışanı olduğunu düşünüyorum ciddi ciddi düşünüyorum şakasına demiyorum

Hocam monster çalışanı değilim,2-3 aydır sistem araştırıyorum peşin param yok, yaptığım araştırmalar sonucunda 12 ay taksit olacak şekilde en uygun sistem bunu buldum bu yüzden de özellikle bunu araştırıyorum

Hocam monster çalışanı değilim,2-3 aydır sistem araştırıyorum peşin param yok, yaptığım araştırmalar sonucunda 12 ay taksit olacak şekilde en uygun sistem bunu buldum bu yüzden de özellikle bunu araştırıyorum
ben sana önceki konuda atmıştım bak senin attığın sistem 66 dı benim attığım sistem 12 taksitle vade varkı binmesine rağmen 60dı

cpu
gpu
ram
psu
kasa
ssd
anakart
cpu soğutucu

93.4k

ssd nasıldır bilmiyorum en ucuz pcie4 ssdlerden bir tanesi. kasa falan değiştirilip maliyet düşürülebilir. bu attığım linklerin neredeyse hepsi taksitli alışveriş sunuyor.

bunlar tek tek alınınca. belki hazır sistemlerde 5070 ti bile olabilir bu fiyata.
taskit yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2-3 ay önce niye almadınız konunuz varmış arkadaşın dediğine göre

taskit yok

2-3 ay önce niye almadınız konunuz varmış arkadaşın dediğine göre
olay şu arkadaşın attığı sistemin muadilini atıyorum 12 ay taksit yapınca bile daha ucuza geliyor arkadaş başka monster sistemle yeni konu açıyor

olay şu arkadaşın attığı sistemin muadilini atıyorum 12 ay taksit yapınca bile daha ucuza geliyor arkadaş başka monster sistemle yeni konu açıyor
anlamakta zorluk çekiyorum şuanda nereden bulucak sistem

abi bende senin düşüncene katılıyorum bu arkadaş kesin monster çalışanı burda reklamsal bir şey yapıyor

cpu
gpu
ram
psu
kasa
ssd
anakart
cpu soğutucu

93.4k

ekleme: pchocasının hazır sistemleri 6 taksit

hepsi burada: https://www.idefix.com/pc-hocasi-tavsiye-oem-paketleri-l-75397
https://www.idefix.com/pch-ga2-rtx-...en4-750w-oem-paket-p-19798862#sortId=19798862 örneğin bu sistem alınır mı

Geri