40K Nothing Phone 3 alınır mı?

Sırf şu markayı bootloader açma kolaylığı yüzünden bile alırsın :D aklım olsa 2. el Poco F6 almak yerine sıfır Nothing Phone 1 alırdım. Gerçi kilidi açabilmeyi başardım fakat yaklaşık 6 ay sonra...

Arkadaşlar herkese selam. Güncel olarak Huawei P30 Pro amiral gemisini kullanmaktayım ve artık maalesef miadını doldurmaya başladı. Dokunmatik sorunları vb. problemler baş göstermeye başladı. Doğal olarak kamerası günümüzde hâlâ fazlasıyla iş yapıyor; efsane bir cihaz. Ancak yavaşlamalar da artık kendini hissettiriyor.

Şu an aklımda Nothing Phone 3 var. Genel olarak gündelik bir kullanıcıyım; oyun oynamıyorum. Fotoğraf konusunda Nikon D5300 DSLR bir makinem var, bu yüzden telefon kamerasının sadece günü kurtarması ve Instagram story’lerimde aşırı kötü sonuçlar vermemesi benim için yeterli.

Bunun dışında çok video izleyen biriyim ve telefonu genellikle günlük işlerim için kullanıyorum. Günlük ekran sürem maksimum 4 saat, çok nadiren 5–5,5 saatleri görüyorum. Pil konusunda beni rahatlıkla çıkaracağını düşünüyorum.

40.000 TL bandında, özellik ve performans olarak Nothing Phone 3’ün bana fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum. Ancak daha iyi olduğunu düşündüğünüz alternatifler varsa, tavsiyelerinize açığım.
33.999tlye honor 400 pro 12/512 tercih edebilirsiniz.

Alınca düşünceleri paylaşın lütfen
Hocam ben telefonu biraz fazla araştırdığım için ne ile karşılaşacağımı biliyorum açıkcası siz ne düşünüyorsunuz ? Bir tek dediğiniz gibi kılıf sorunu var. Kamerası nasıl tek tereddüt ettiğim nokta o kısmı açıkcası cihazın hızından ve bana sunacağı keyifli deneyimden şüphem yok tabii ki.

Sırf şu markayı bootloader açma kolaylığı yüzünden bile alırsın :D aklım olsa 2. el Poco F6 almak yerine sıfır Nothing Phone 1 alırdım. Gerçi kilidi açabilmeyi başardım fakat yaklaşık 6 ay sonra...
Hocam nothing uzun vadede telefon piyasasının içinden geçecektir cihazların teknik gücü veya teknik özellikleri olarak değil belki ama tasarım ve sunduğu keyifli kullanıcı deneyimi sayesinde gerçekten fark yarattı çok kısa sürede. Şunuda ekleyeyim Apple'ın yaptığını yapıp yazılımlarını olabildiğince stabil ve sade tuttular hem optimizasyona dikkat ediyorlar hemde kullanıcı geri dönüşlerine gerçekten kullanıcısına önem veren bir marka olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
IMEI atılmadıktan sonra boş

Bu zaten yasal bir işlem değil hocam konunun olayı boatloader açmak veya imei atılması değil konuyu saptırmayalım lütfen telefon önerileri sordum sadece teşekkürler.
Satıcılara yasak kullanıcılara değil.

Hocam ben telefonu biraz fazla araştırdığım için ne ile karşılaşacağımı biliyorum açıkcası siz ne düşünüyorsunuz ? Bir tek dediğiniz gibi kılıf sorunu var. Kamerası nasıl tek tereddüt ettiğim nokta o kısmı açıkcası cihazın hızından ve bana sunacağı keyifli deneyimden şüphem yok tabii ki.
Kamerası bence çok güzel, arkada konumlanmış olmsı da çok hoşuma gidiyor. Zevk meselesi. Günlük kullanımda beni tatmin ediyor. Almadan kamera karşılaştırmasını bol bol izledim. Ben beğeniyorum, gittim bütün telefonları denedim. Hiç biri orasını hak etmiyor. Bu en azından bir iddia taşıyor. Arkadaki ledler benim çok hoşuma gidiyor. Durum bu şekilde. Oyun oynamayan biri olarak son derece memnunum. 5/7 yıl güncelleme de cabası.

Ekler

• 1847.webp
    1847.webp
    1,020.1 KB · Hit: 39
  • 1938.webp
    1938.webp
    1.6 MB · Hit: 36
  • 1940.webp
    1940.webp
    1.4 MB · Hit: 38
  • 1904.webp
    1904.webp
    1.1 MB · Hit: 35
Son düzenleme:
Kamerası bence çok güzel, arkada konumlanmış olmsı da çok hoşuma gidiyor. Zevk meselesi. Günlük kullanımda beni tatmin ediyor. Almadan kamera karşılaştırmasını bol bol izledim. Ben beğeniyorum, gittim bütün telefonları denedim. Hiç biri orasını hak etmiyor. Bu en azından bir iddia taşıyor. Arkadaki ledler benim çok hoşuma gidiyor. Durum bu şekilde. Oyun oynamayan biri olarak son derece memnunum. 5/7 yıl güncelleme de cabası.
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın evet kamerası güzelmiş.

Kredim onaylandı bu akşam siparişini geçeceğim hocam headphone 1 ile beraber :) Aşırı heycanlıyım.

Kredim onaylandı bu akşam siparişini geçeceğim hocam headphone 1 ile beraber :) Aşırı heycanlıyım.

Hocam CMF Phone 1 aldım. Nothing yazılımı bildiğin saf Android. Yazılımsal özellik bakımından çok kısır. Sadece kamera yazılımı iyi. Yazılımını deneyip alsanız iyi olur. Az para da vermiyorsunuz. Sonra pişman olabilirsiniz. Bence Galaxy S24+ hem yazılım hem donanım bakımından çok daha üstün.

Bence haklı.
1000020246.webp

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,312
Üyeler
189,829
Son üye
mirza1