Çözüldü✓ TOPLAMIŞ OLDUĞUM SİSTEM HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ

Reis bir sorum var yanlış anlama beni de eleştirmek için demiyorum halihazırda 4090 varken neden 5090 a yükseltiyorsun ki sistemini ha paran bolsa orasını bilemem

Reis bir sorum var yanlış anlama beni de eleştirmek için demiyorum halihazırda 4090 varken neden 5090 a yükseltiyorsun ki sistemini ha paran bolsa orasını bilemem
Hocam görsel ile ifade etmek istedim bende bu hastalık oldu 😅 yani 4 servis topladım ama 5 serisi için hep bir istek oldu içimde araba ev iş fatura vs dışında para harcadığım tek nokta bu kimis arabay
Hocam işinize çok karışmak istemem ama böyle iyi bir sisteme kasa olarak asus rog gr701 hyperion daha çok yakışır diye d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam görsel ile ifade etmek istedim bende bu hastalık oldu 😅 yani 4 servis topladım ama 5 serisi için hep bir istek oldu içimde araba ev iş fatura vs dışında para harcadığım tek nokta bu kimis arabay
klavye yanlış yazmış düzeltiyorum hocam kısaca bu hastalık oldu bende

Ekler

• IMG_5982.webp
    IMG_5982.webp
    202.1 KB · Hit: 21
Alıntıyı görüntüleŞimdilik bileşenler bu şekilde kasa için yazılımı sağlam linsans dan alacağım ekstra fan eklenecek + ekran kartı tutucu ve birkaç aksesuar var onlar konu dışı, öneriniz varsa açığım bütçe esnetilebilir
sadece oyun için demisssiniz
o yüzden işlemciyi düşürün 9800x3d
Asus ekosistemi mı kuruyorsunuz 😨
kasa h9 flow bakabilirsiniz
ram ise 2x16 şeklinde alın tek slot ram ile 5-15% FPS kaybı oluyordu

sadece oyun için demisssiniz
o yüzden işlemciyi düşürün 9800x3d
Asus ekosistemi mı kuruyorsunuz 😨
kasa h9 flow bakabilirsiniz
ram ise 2x16 şeklinde alın tek slot ram ile 5-15% FPS kaybı oluyordu
Öncesinde bir arkadaş da RAM konusun da önerdiğiniz gibi önerdi yüksek ihtimal öyle yapacağım bilgi alındıı

hocam belirttiğniz kasa beyaz ben beyaz almam ne yazıkki ama siyahı gerçekten güzel ona da baktım kasa konusunda ciddi aradayım inş seçeceğiz birini

Öncesinde bir arkadaş da RAM konusun da önerdiğiniz gibi önerdi yüksek ihtimal öyle yapacağım bilgi alındıı

hocam belirttiğniz kasa beyaz ben beyaz almam ne yazıkki ama siyahı gerçekten güzel ona da baktım kasa konusunda ciddi aradayım inş seçeceğiz birini
nasıl bir şey arıyorsunuz
hyte y70 ve h9 flow a bakabilirsiniz ikiside güzel kasa hoşunuza gideni alın

1770880876888.webp
Cool master kasa hiç kullanmadım ama bu da görünüm olarak aşırı güzel tabi teknik olarak bileşenlerin montajı ve sonrasında görünüm olarak uyumlu olur mu bilemem

nasıl bir şey arıyorsunuz
hyte y70 ve h9 flow a bakabilirsiniz ikiside güzel kasa hoşunuza gideni alın
Teşekkür ederim bakacağım onlara da :)

1770881149773.webp

seç beğen al hocam 8 tane renk seçeneği var

Hocam cidden çok iyi bunun ortada birleşme kısmında ekranlı olanından da var sizce o da görünüm olarak daha iyi durmaz mı ben öyle düşünüyorum
attığım link touch olandı ortada ekranı olan. ben renk seçeneklerini görün diye atmıştım ss i o da aynı renk çeşitliliğine sahip ekranlı olanla farkı yok renklerde

attığım link touch olandı ortada ekranı olan. ben renk seçeneklerini görün diye atmıştım ss i o da aynı renk çeşitliliğine sahip ekranlı olanla farkı yok renklerde
Tamamdır hocam bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum :)

Yazılanları okumadan yazıyorum (belki söyleyen olmuştur) , Gamepower heatsync in ARGB sini ayrı, diğer ARGB lerinizi ayrı ayrı kontrol etmeniz gerekiyor. Ve neredeyse hiç bir zaman senkronize olmuyorlar, hyte pcie5 riser alın dik kullanın hocam , alta da intake fan takin. Ne isterseniz. Ben böyle yaptım 5080ime mükemmel oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,978
Üyeler
188,861
Son üye
alcapone0134
Geri