17halilibo17
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
bütçem 3-5k, yüzde 70 80 klavye almak istiyorum bu klavyeyi buldum önerir misiniz? fikirleriniz nedir
güzel klavye alınır, isteklerinizi karşılamayan bir şey varsa söyleyin ona görede bakalım hocam
bütçem 3-5k, yüzde 70 80 klavye almak istiyorum bu klavyeyi buldum önerir misiniz? fikirleriniz nedir
farkı nedirBütçenize göre daha iyi klavyeler var.
![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Şarj sıklığı sıkıntı değil mi? Şu an kullandığım klavye Logitech Signature K650. Senede 1 defa pillerini değiştiriyorum. Kablolu kullanan için problem yok ama kablosuz kullananlar telefon şarj eder gibi geceden takıp gündüz çıkarıyor mu?bende çok kararsız kalmıştım bütçem 2.5k idi howl 75 vardı manyetik switch olarak da şu an f87 pro kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yok türkçe klavye yazılımdan tuş değiştirince ing oluyor yani tr keycapslardeki z tuşunun solundaki küçük ok tuşu devre dışı kalıyor da zaten yazılım hiç kullanmadım yanında 4 tane yedek switch geliyor tuşların basım hissiyatı seslerın tokluğu vs güzel alınabilir tavsiye ederim
hocam 4.000 mah bataryası var. şarj ediyorsun 2 3 hafta gidiyor şarjı. kavyeyi kullanırkende şarj oluyor soru değil oŞarj sıklığı sıkıntı değil mi? Şu an kullandığım klavye Logitech Signature K650. Senede 1 defa pillerini değiştiriyorum. Kablolu kullanan için sıkıntı yok ama kablosuz kullananlar telefon şarj eder gibi geceden takıp gündüz çıkarıyor mu?
güzel klavye alınır, isteklerinizi karşılamayan bir şey varsa söyleyin ona görede bakalım hocam
alıyorum ozaman, beyaz renk alsam kirlenme durumu olurmu çünkü siyahta yazılar tam okunmuyomuşManyetik switchleri var. Manyetik switchler düz mekaniklere göre daha uzun ömürlü. Kabaca mekanikler 50 milyon ömre sahipse manyetiklerde bu 100 milyondan başlıyor. Çift basma gibi sorunların da yaşanma ihtimali sıfır. Çünkü mıknatıs ile algılıyor, mekaniklerde ise iki tel var. Basit kullanıcılar klavyeye bir şiddet uygulasa bu tellerin bozulma veya şiddet uygulamasanız bile kısa sürede çift basma sorunları çok yaşanabiliyor. Elbette Aula çok kötü bir klavye değil, çift basma sorunları daha çok ₺700-2000 arası mekanik klavyelerde çok yaşanıyor.
Ayrıca basma süresi vb. ayarladığınızdan hem oyun hem yazımda konforu artırıyor. Atıyorum ayarı düşürdünüz ve hızlıca yazıyorsunuz, mekanikte daha fazla güç uygulamanız gerekirken manyetikte dokunmanız yetiyor.
Ayrıca Wraith yerli bir marka ve yedek switchlerine de satıyor. Keza switch de değiştirmek isterseniz sitesinde bir sürü farklı switchler var.
Keza manyetik klavyelerde 8K Hz raporlama oluyor. Bu aynı anda bastığınız tuşların, daha iyi iletilmesini ve kombo vb. içeren oyunlarda daha az sorun yaşamanız demek.
Ben ayrıca switch ve aksesuar bağlantılarını da bırakayım. İleride keycaps, switch değiştirmek isterseniz veya switchler bozulursa falan almak için.
Klavye Bileşenleri
wraithesports.com
Klavye Aksesuarları
wraithesports.com
Bu arada Mirliva kodunu kullanabilirsin. Videoda Rapid trigger vb. de anlatıyor. V2 sürümünde birkaç fark var, ne olduğunu hatırlamıyorum. Ama en büyük fark Türkçe keycapslerdi ama stokları kalmamış. Türkçe keycaps çok önemliyse kendi sattıkları keycapsleri de alabilirsin.
![]()
Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
yani hocam şarj sıkıntı değil çünkü istersen kablolu modda da kullanabilirsin kablosuz özellik sadece şu an baktım 4 şubatta gelmiş klavye ve günde 5 saat kullanan birisiyim batarya çizgisi var yön tuşlarının üstünde 1 bar azalmış o kadar problem teşkil etmiyor ki söylenildiği gibi kullanırken de şarj edebiliyorsunŞarj sıklığı sıkıntı değil mi? Şu an kullandığım klavye Logitech Signature K650. Senede 1 defa pillerini değiştiriyorum. Kablolu kullanan için problem yok ama kablosuz kullananlar telefon şarj eder gibi geceden takıp gündüz çıkarıyor mu?
katılıyorum beni aula f75'te 800 mahvar yanlış hatırlamıyorsam günde 5-6 saat kullanımda 2 haftaya yakın gidiyoryani hocam şarj sıkıntı değil çünkü istersen kablolu modda da kullanabilirsin kablosuz özellik sadece şu an baktım 4 şubatta gelmiş klavye ve günde 5 saat kullanan birisiyim batarya çizgisi var yön tuşlarının üstünde 1 bar azalmış o kadar problem teşkil etmiyor ki söylenildiği gibi kullanırken de şarj edebiliyorsun