guarda
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
iem de nedir kulak içi kulaklık mıiem alabilirsin aslında normal kulak üstü almak yerine sana daha çok uygun olur gibi.
iem de nedir kulak içi kulaklık mıiem alabilirsin aslında normal kulak üstü almak yerine sana daha çok uygun olur gibi.
Evet kulak içi ama pc versiyonu gibi düşünün.iem de nedir kulak içi kulaklık mı
ben ne yapayım kablolu iem kulakıgına hocam yalnış bir öneri olmus . en son alacağım bir model iem kulaklıkEvet kulak içi ama pc versiyonu gibi düşünün.
x9 al geç o zaman hocam genel kullanım ve oyunculuk için çok iyi.ben ne yapayım kablolu iem kulakıgına hocam yalnış bir öneri olmus . en son alacağım bir model iem kulaklık
hocam x9 almayı düşünüyordum daha sonra MCHOSE V9 Pro,S9 PRO ile karşlaştim sence hangisi daha iyi ne gibi farklar varx9 al geç o zaman hocam genel kullanım ve oyunculuk için çok iyi.
benim tek bildiğim x9 v9 pro veya s9 pro daha iyi mi cidden bilgim yok konu açman daha hoş olur.hocam x9 almayı düşünüyordum daha sonra MCHOSE V9 Pro,S9 PRO ile karşlaştim sence hangisi daha iyi ne gibi farklar var
marka model tavsiyeniz var mı?Evet kulak içi ama pc versiyonu gibi düşünün.
Wraith'in iemleri iyiydi ancak sanırım stoklar bitmiş.marka model tavsiyeniz var mı?
hyperx'in var ancak epey eski model
Kablosuz iem var mı. AirPods kullanınca dc bağlanınca head free ye geçiyor ses kanalları bozuluyorWraith'in iemleri iyiydi ancak sanırım stoklar bitmiş.