Epstein Dosyaları ve Ünlü Ateist ?biliminsanları? kaçırılan çocuklar ve batı aşıkları

? arap kabe örtüsü satınca yahudi oluyor, bilim insanı bilim konferansına gidince sapık oluyor he
Yahudi olunmaz yahudi doğulur Bunu bilemeyecek kadar bir şey diyemem
Banane araptan sen neyin kafasını yaşıyorsun? arap yahudi olmuyor mu? o adadakilerin yarısından fazlası zaten yahudi teknoloji takılmaktan dünya gerçeklerini unutmuşsun kardeşim. biz onlara münafık diyoruz ama bu konular sana fazla gelir anlayamazsın.

zorunuza mı gitti idolleriniz sapıktan fazlası çıktı pedofiliden bile fazlası çocukları kesen bir adaya ayak basanları masummuş gibi savunacak kadar :sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick:
mide bulandırıcı olmaya başladınız

O ADADA ÇOCUKLAR DİŞİNİ ISIRMASIN DİYE DİŞLERİNİ BİLE ÇEKECEK KADAR İĞRENÇ BİR MEKANDIR

VE SEN ORAYA GİDENİN NORMAL OLDUĞUNU MU DÜŞÜNÜYORSUN? YAZIK SANA YAZIK İSTEDİĞİNE İNAN VEYA İNANMA ÖNCE İNSAN OLUN.🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

1770956747824.webp

DAWKİNS. HAWKİNG:
PEDOFİLİDİR!!!!!!!

PEDOFİLİ PEDOFİİ
PEDOFİLİ PEDOFİLİ
PEDOFİLİ PEDOFİİ
PEDOFİLİ PEDOFİLİ
PEDOFİLİ PEDOFİİ
PEDOFİLİ PEDOFİLİ
PEDOFİLİ PEDOFİİ
PEDOFİLİ PEDOFİLİ
PEDOFİLİ PEDOFİİ
PEDOFİLİ PEDOFİLİ
PEDOFİLİ PEDOFİİ
PEDOFİLİ PEDOFİLİ
PEDOFİLİ PEDOFİİ
PEDOFİLİ PEDOFİLİ
PEDOFİLİ PEDOFİİ
PEDOFİLİ PEDOFİLİ
PEDOFİLİ PEDOFİİ
PEDOFİLİ PEDOFİLİ
PEDOFİLİ PEDOFİİ
PEDOFİLİ PEDOFİLİ
PEDOFİLİ PEDOFİİ
PEDOFİLİ PEDOFİLİ
PEDOFİLİ PEDOFİİ
PEDOFİLİ PEDOFİLİ
PEDOFİLİ PEDOFİİ
PEDOFİLİ PEDOFİLİ
PEDOFİLİ PEDOFİİ
PEDOFİLİ PEDOFİLİ
PEDOFİLİ PEDOFİİ
PEDOFİLİ PEDOFİLİ
PEDOFİLİ PEDOFİİ
PEDOFİLİ PEDOFİLİ
PEDOFİLİ PEDOFİİ

Son düzenleme:
Bu adada çocuklar acıdan etrafı ısırmasın diye dişlerini çektikleri odalar bile ifşa oldu neye inanırsanız inanın o adaya 1 defa bile olsa ayak basanı savunacak olanlara karşi sabrım tükeniyor saygımı bozmak istemem.

iğrençleşmeyin :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

Son düzenleme:
arap olması yahudi olmasına mı engel
evet engel, anasının yahudi olması lazım yahudi olabilmesi için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece bilim konferansına giden bu insanlara böyle şeyler yazıp israille dünyada en çok alışveriş yapan 2 müslüman çoğunluklu ülkenin hükümeti olan birleşik arap emirlikleri ve türkiyeye tek laf söylememen ilginç, kendine böyle anlamsız bir uğraş bulmuşsun aklınca bilimle uğraşan insanları kirleteceksin he :D

Senin görüşüne gore aday giden herkes pedofili mi ?
görüşü yok ki, twitterdaki fonlanmış hesaplar ne yazdıysa onları kopyalayıp yapıştırmış

Sızdırılan dosyayı uzun zamandır midem bulanarak okuyorum; henüz yarısına bile gelemedim. Ancak sızdırılanların yalnızca “sopa gösterme” olduğunu ve daha birçok şeyin saklandığını düşünüyorum.
dosya sızdırma diye bir şey yok, orada kısmen de olsa adalet olduğu için devlet belgeleri 30 sene sonra açmak zorunda halka. ayrıca sen belgeleri falan okumuyorsun yalambaç twitter tayfanın yazdığı rahatsız komplo teorilerini okuyorsun. 3 milyon belge açıldı nereye okuyacaksın yarısını? 100 kelime ingilizce bilmiyorsun burada belgeleri okudum diyorsun

sızdırıldığını sanman bağırttı orası türkiye mi devlet verisi 13 yaşındaki çocuk tarafından sızdırılsın

Son düzenleme:
Senin görüşüne gore aday giden herkes pedofili mi ?
adı 232 kere geçen birisi **** için gitmiştir:sick::sick::sick:
evet engel, anasının yahudi olması lazım yahudi olabilmesi için.

sadece bilim konferansına giden bu insanlara böyle şeyler yazıp israille dünyada en çok alışveriş yapan 2 müslüman çoğunluklu ülkenin hükümeti olan birleşik arap emirlikleri ve türkiyeye tek laf söylememen ilginç, kendine böyle anlamsız bir uğraş bulmuşsun aklınca bilimle uğraşan insanları kirleteceksin he :D

görüşü yok ki, twitterdaki fonlanmış hesaplar ne yazdıysa onları kopyalayıp yapıştırmış

onları fonlayanı bilmiyorum sizi kim fonluyor? nefretinizide biliyoruz. annesini tanıyor musunda olamaz diyorsun?
aynen 232 kere adı geçmiş neredeyse 10 dan fazla defa gitmiş*** için değil bilim için onları korumak için ikili oynanmasına ihtiyaçları yok korunacak yerleri yok.
bazıları onları koruyup toz kondurmamaya çalışıyor ama onların üzerine adaya gidenlerin üzerine vidanjörle atık boşaldı farkında değiller

Son düzenleme:

onları fonlayanı bilmiyorum sizi kim fonluyor? nefretinizide biliyoruz. annesini tanıyor musunda olamaz diyorsun?
aynen 232 kere adı geçmiş neredeyse 10 dan fazla defa gitmiş*** için değil bilim için onları korumak için ikili oynanmasına ihtiyaçları yok korunacak yerleri yok.
bazıları onları koruyup toz kondurmamaya çalışıyor ama onların üzerine adaya gidenlerin üzerine vidanjörle atık boşaldı farkında değiller
Aynen haklısın. Abd adalet bakanlığı bile suçlu olduğuna dair kanıt bulamadi ama bi siz akıllısınız.

adı geçen herkes pedo mu oluyor, ayrıca adam üniversitelere gidip milyonlarca dolar bağışlamış sırf oralarda saygınlık kazanabilmek için. Dawkins, epstein’in çocuğa yönelik cinsel taciz davası görüldükten sonra epstein ile görüşmüş mü? Önemli olan budur. Biraz zorlasan akrabanın adını bile bulursun o dosyalarda. Maillerde adının geçmesi bile o sorgudaki sayıya +1 ekliyor. 232 kere sapıklık yapmış anlamına gelmiyor yani. Anla diye 13 yaşındaki çocuk seviyesinde anlattım daha da düşerim istersen

Son düzenleme:
Uygunsuz davranış
Bunlara laf yapmayanlar islama karşı aslan kesiliyor hepsinin ömrüne ufağından büyüğüne hayatına ALLAH lanet etsin
“Ya oğlum, nasıl bir cinsin sen? Aynısını Hz. Muhammed 500–600’ler arası yaparken güzel, Stephen Hawking yapınca kötü. Ama bak dur, orada Stephen Hawking cinsellik yaşadıgı kesinde degil ama en azından 9 yaşındaki kızla cinsellik yaşamadı.”

Erdogan diye aratsana bir 😆 adı geçen herkes pedo mu oluyor, ayrıca adam üniversitelere gidip milyonlarca dolar bağışlamış sırf oralarda saygınlık kazanabilmek için. Dawkins, epstein’in çocuğa yönelik cinsel taciz davası görüldükten sonra epstein ile görüşmüş mü? Önemli olan budur. Biraz zorlasan akrabanın adını bile bulursun o dosyalarda. Maillerde adının geçmesi bile o sorgudaki sayıya +1 ekliyor. 232 kere sapıklık yapmış anlamına gelmiyor yani. Anla diye 13 yaşındaki çocuk seviyesinde anlattım daha da düşerim istersen
Elin bir s***m bilmeyen arabı işte açıklamana gerek yok

Son düzenleme:
“Ya oğlum, nasıl bir cinsin sen? Aynısını Hz. Muhammed 500–600’ler arası yaparken güzel, Stephen Hawking yapınca kötü. Ama bak dur, orada Stephen Hawking cinsellik yaşadıgı kesinde degil ama en azından 9 yaşındaki kızla cinsellik yaşamadı.”

Elin bir s***m bilmeyen arabı işte açıklamana gerek yok
yalancı bunun açıkca kanıtlarını paylaştım ama sen ergen olduğun için muhattabım dahi değilsin bu insanları savunan senin aslan parçası halin buysa kedi gibi yıkarım

Son düzenleme:
Uygunsuz davranış
yalancı bunun açıkca kanıtlarını paylaştım ama sen ergen olduğun için muhattabım dahi değilsin bu insanları savunan senin aslan parçası halin buysa kedi gibi yıkarım

Siz normal değilsiniz oraya giden insanın normal olamayacağı gibi yaşını düşürmene gerek yok zaten 13 yaşında bir veledin tekisin
pedofili seviciler
Be kafanı s***** senin hadislerindede yok mu hz ayşe 6 yaşında velendi 9 da gerdek

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,695
Üyeler
188,978
Son üye
qwaryi
Geri