🔥İndirim MEMO FL08 Laptop Sogutucu 1.526,50 ₺

çok baba bir soğutucu kesinlikle en soğutuyor -10 derece garantili diyebilirim ama sesine katlanmak zorundasınız.
görsellik isteyen rgb felan alabilir ama ben soğutma odaklı almak istiyorum derseniz tavsiyelerden bir tanesi evde uçak kalkma anları yaşatıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hatırladığım kadarıyla 2500 e çıkailiyor arttırılıyor ama uçak geçiyor AS: D.SA d:a
juo alicaktim bilemedim

juo alicaktim bilemedim
Juo filan alma fan farkı var prizden çalışan fan daha güçlü bunu al 1955 RPM de rahatsiz edecek bir ses yapmıyor soğutma içinde yeterli

Asus rog strix g16 5070ti laptop için kullanılır mı sanki bu laptoplarda soğutucu kullanmak yerine altını kaldırmak daha iyi diye duymuştum ama tam bilmiyorum bu ürün bu laptopta işe yarar mı çünkü ısınıyor laptop oyun oynarken
Kullanılır etkisini görürsün komple alt kasaya etkisi var soğutma konusunda ramleri soğutuyor alt kapağı soğutmasi sayesinde chip ve ramlerij isilarida düştü

2420 RPM Maksimum ayarı

Son düzenleme:
Juo filan alma fan farkı var prizden çalışan fan daha güçlü bunu al 1955 RPM de rahatsiz edecek bir ses yapmıyor soğutma içinde yeterli

Kullanılır etkisini görürsün komple alt kasaya etkisi var soğutma konusunda ramleri soğutuyor alt kapağı soğutmasi sayesinde chip ve ramlerij isilarida düştü

2420 RPM Maksimum ayarı
eyvallah

Mesela bundan daha etkili laptop fanı varmı peki?

Türkiye'de yok yurt dışında var

Flydigi BS2 Pro
Tr de 3 /5 k arası birsey varmi posttakinden daha iyi sayilabilevcek. Yoksa en mantiklisi memo fl8 mi?

bende Claw's Vortex 8x var, laptobum 15ahp10 lenovo loq , ısınma şikayetim yok aslında kullanmasam bile olur da olabildiğince soğuk çalışmasını tercih ederim, sizce bir farkı olur mu?

çok baba bir soğutucu kesinlikle en soğutuyor -10 derece garantili diyebilirim ama sesine katlanmak zorundasınız.
görsellik isteyen rgb felan alabilir ama ben soğutma odaklı almak istiyorum derseniz tavsiyelerden bir tanesi evde uçak kalkma anları yaşatıyor.

hatırladığım kadarıyla 2500 e çıkailiyor arttırılıyor ama uçak geçiyor AS: D.SA d:a
Ses duyarlılığım var alacaktım vazgeçtim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,885
Üyeler
188,999
Son üye
BEKİRRADEON
Geri