Bu forumda insanların boş dertleri çok

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
aynı gönderide aynı yorumda ondan dakikalar sonra? sence çokta büyük bir tesadüf değil mi?
O arab isimli şahıs kendisini bir bok sanıyor ingilizceside yok googleden ctr c ctrl v yapıyor aldıgı görselleri onun yüzünden ana hesabım fatih terim nickli hesabım ban yemişti herhalde sizde onu bir bok sanıyorsunuz oto sizde kendinizi bir bok sanıyorsunuzdur onu sanıyorsunuz çünkü

O arab isimli şahıs kendisini bir bok sanıyor ingilizceside tok googleden ctr c ctrl c yapıyor aldıgı görselleri onun yüzünden ana hesabım fatih terim nickli hesabım ban yemişti herhalde sizde onu bir bok sanıyorsunuz oto sizde kendinizi bir bok sanıyorsunuzdur onu sanıyorsunuz çünkü
Sağlam ban yemişsin umarım adminler banlamadan önce yağlama işlemi yapmışlardır hak etmişsin

1770982068916.webp

Bu arkadaşı dava ederdim şahsen

Bu şahıs delimi sanane milletin konusundan isteyen istediğini açar.bide küfür ediyor 🤣

Yüksek ihtimalle beyinsiz konu sahibi.

Bu arkadaşı dava ederdim şahsen
ben o değilim dedi o yüzden bir şey diyemem ama eğer o ise yan klon hesabıysa eğer bu diğer konuda ban yiyen kişinin yan hesabıysa zaten peygambere küfür+ırkçılık halkı galyana getirme gibi unsurlardan devlet zaten dava açacak her birinden toplamda en az 2-3 yıl o mu bilmiyorum o değilse bu normal küfürler pekte umrumda değil konu sahibinede banada etti
ama eğer o kişiyse bilsin ki özür diler çocukluk yapmıştır diye 3-4 saat bekledim ama ırkçılığa döndü dedim bu düzelmez cimer e açtım

Bazı gençler sırf yalnızlık çektikleri için forumdalar, sırf biraz olsun muhabbet edebilmek için yani... Devir böyle bir devir. :( Gençlik gerçekten olması gereken yerde değil.
Ne alaksı var anlayamadım, adam bilmediği Bilgisayar konusunda soru sormuş ve anormal bir şey de yok, buranın amacıda zaten bu bilginiz olsun. ddr4 sistem kullanınca upgrade hakkı olmuyor mu

Forum çorba olmuş laa :D ssjjsdhhdjs
Aga sizin işiniz gücünüz yok mu?
Para felan kazanmaya çalışın başkasıyla neden uğraşıyorsunuz hayatınıza odaklanın.

Foruma sadece bir atıştırmalık gibi girilir 3 -4 mesaj atılır :D

Birinin canı sıkılmış. Burada kurtlarını döküyor.

Bulaşacak yer arıyor herhalde konu sahibi boşverin gitsin.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri