Fiyat pek cazip değildi hocam maalesefgaming gecesinde tuf 5090 vardı
Haftaya azerbaycana gideceğim acaba ordan alsam gümrükten geçirebilir miyim ki bilen yeşillendirebilir mihocam artık 5090 ne bulursna taksitli alacan yokki hiçbir yerde kara borsa oldu ürün
hocam ben bilmiyorum onu ama 5090 alıyorsan garantisinin olması şart yanma muhabbetleri oldugu için o kadar fazla para verecegin ürünü yd almamHaftaya azerbaycana gideceğim acaba ordan alsam gümrükten geçirebilir miyim ki bilen yeşillendirebilir mi
hediye olduğu nerde yaziyor hocam göremedim?ekran kartı veya pcyle uğraşacağınıza şunu alın yine yanında resident evil requiem hediye veriyo mouse beleşe geliyo nerdeyse https://www.incehesap.com/asus-rog-harpe-ace-mini-kablosuz-beyaz-fiyati-76809/
Asusun kampanya sayfasında bu mouseda varhediye olduğu nerde yaziyor hocam göremedim?
evet ama cod gamesplanet üzerinde keçeriymiş steam olsa alabilirdim. Yine de ihtiyacı olan alabilirAsusun kampanya sayfasında bu mouseda var
gamesplanete steam hesabınızı bağlayıp steam üzerinden almıyor musunuz ben öyle hatırlıyorum geçen sene rog klavye aldım ben bana steam üzerine kod verdi o sitedenevet ama cod gamesplanet üzerinde keçeriymiş steam olsa alabilirdim. Yine de ihtiyacı olan alabilir
Haklısın eşleştirip steamde etkinleştirilebiliyor. Mouse 3k ya aldık bakalım. Oyun kodu da gelince mouse bedavaya gelmiş olacak.gamesplanete steam hesabınızı bağlayıp steam üzerinden almıyor musunuz ben öyle hatırlıyorum geçen sene rog klavye aldım ben bana steam üzerine kod verdi o siteden
yazın aldım yararlanabiliyor muyum![]()
Seçili GeForce RTX 50 Serisi ürünlerle Resident Evil Requiem'e sahip olun
Kampanya dahilindeki NVIDIA GeForce RTX 50 serisi masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar veya ekran kartı satın alın.www.nvidia.com
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
https://store.steampowered.com/app/3764200/Resident_Evil_Requiem/ $52.49 USD
kartın fiyatından düşün
hayırlı olsun hocamHaklısın eşleştirip steamde etkinleştirilebiliyor. Mouse 3k ya aldık bakalım. Oyun kodu da gelince mouse bedavaya gelmiş olacak. Alıntıyı görüntüle