🔥İndirim Axess İlk başvuru 3500 TL üzeri 1000 TL chippara Totalde 10000 TL chippara

Hocam Akbank hesabınız yoksa Akbankı ındıırp üye olmanız gerekiyor. Daha sonrasında axses kartı uygulama ıcerisinden de ısteyebiliyorsunuz. Dilerseniz özelden yardımcı olabilirim.
teşekkürler hocam, dediğinizi yaptım görüntülü konuşma için mesai saati dışında olduğum için sabah hallederim sorun yaşarsam ulaşırım (y)

teşekkürler hocam, dediğinizi yaptım görüntülü konuşma için mesai saati dışında olduğum için sabah hallederim sorun yaşarsam ulaşırım (y)
Üye olduktan sonra akbank kullanan birinden davet kodu alırsanız bir fatura talimatina 500 tl chip para hesabınızada yatırıyor. O kampanyadan da yararlanabilirsiniz.

Ne zamana kadar kaydolmamız gerekiyor?
Bu arada özelden davet kodu aktaran olursa başvurursam kullanırım.

Hepsiburada da hepsipay e para yükleyip 1000 chip para alabilen var mı?

ben öyle yapıyorum 10 günün sonunda altın alıp satacağım
Ben gelmez diye düşünmüştüm, ben de alacağım ürün için bakiye atayım bari, teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben öyle yapıyorum 10 günün sonunda altın alıp satacağım
Acaba oyunfordan amazon gift kart satın alsam yine 1k puan gelir mi sizce?

Ben gelmez diye düşünmüştüm, ben de alacağım ürün için bakiye atayım bari, teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acaba oyunfordan amazon gift kart satın alsam yine 1k puan gelir mi sizce?
gelir herhalde bi ölçüt yok açıklamada sadece harcama yazıyor ama emin değilim kodlar iad edilmiyor gelmezse sorun yaşayabilirsin

Geç mi kaldım

Hocam başvuru yapıp dijital olarak kullanıma açık kart başvurusu yaparsan katılabilirsin üye olurken davet edildim seçersen ekstra 1000 lira toplam 11000 kazanabilirsin 15 şubat son katılım kampanyaya ama tekrarlanır bence
Cumartesi kayıt olur mu ve ne soruyorlar online görüşmede iş gelir falan soruluyor mu
Ve telefon alacağım da bu 12 ay 45k olayını da kullanabilir miyim ek olarak

Ekler

• Screenshot_2026-02-14-15-27-48-425_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2026-02-14-15-27-48-425_com.android.chrome.webp
    138 KB · Hit: 30
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,861
Üyeler
189,172