🔥İndirim Axess İlk başvuru 3500 TL üzeri 1000 TL chippara Totalde 10000 TL chippara

hocam anladığım için soruyorum başvurup herhangi bir site üzerinden mesela incehesapta harcama yapsam 11k gibi 3k chip para gelmesi gerek mantıken öyle işliyor mu?
Aynı gün içerisinde aynı iş yerinde yapılan ilk, tek seferde 3.500tl ve üzeri harcama sonrası 1000tl veriyor. Yani gidip 3.501tl ile alışveriş yapmanızla 20.000tl lik alışveriş arasında fark yok sadece aynı işyerinde ilk yaptığınız harcama sonrası veriyor. Ertesi gün tekrardan yapacağınız ilk harcamada kampanya tutarı hesaba yansıyor.

Aynı gün içerisinde aynı iş yerinde yapılan ilk, tek seferde 3.500tl ve üzeri harcama sonrası 1000tl veriyor. Yani gidip 3.501tl ile alışveriş yapmanızla 20.000tl lik alışveriş arasında fark yok sadece aynı işyerinde ilk yaptığınız harcama sonrası veriyor. Gece saatlerinde tekrardan yapacağınız ilk harcamada kampanya tutarı hesaba yansıyor.
ulan alacağım ürün amazonda yok :(

ulan alacağım ürün amazonda yok :(
Amazon olmak zorunda değil hocam ekstra olarak galiba Amazon üzerinde alacağınız hediye bakiyeyi sadece amazon satıcılı ürünlerde kullanabiliyor olmamız lazım ama bir kontrol etmekte fayda vardır.

Amazon olmak zorunda değil hocam ekstra olarak galiba Amazon üzerinde alacağınız hediye bakiyeyi sadece amazon satıcılı ürünlerde kullanabiliyor olmamız lazım ama bir kontrol etmekte fayda vardır.
işte alacağım ürünü amazon satmıyor farklı bir satıcı var betaplus sadece 1k yararlanabiliyorum sanırım öyle Delta 2 white almayı düşünüyorum

işte alacağım ürünü amazon satmıyor farklı bir satıcı var betaplus sadece 1k yararlanabiliyorum sanırım öyle Delta 2 white almayı düşünüyorum
Hepsiburada'dan dene diyecem de orada da pahalı uğraşmaya değmez.
incehesaptan 1000 tl indirim olarak alacan artık :)

Hepsiburada'dan dene diyecem de orada da pahalı uğraşmaya değmez.
incehesaptan 1000 tl indirim olarak alacan artık :)
hocam peki karta şuan juzdan üzerinden başvurabiliyormuyum konuyu yeni gördüm ben ve başvurduktan hemen sonra sanal kart ile kampanyaya katılıp yapabilirmiyim

hocam peki karta şuan juzdan üzerinden başvurabiliyormuyum konuyu yeni gördüm ben ve başvurduktan hemen sonra sanal kart ile kampanyaya katılıp yapabilirmiyim
Onaylanırsa sanal kart ile yapabilirsin. Kampanya'ya katılmayı unutma.

ben başvurdum limit 0 çıktı bunu en kolay yoldan nasıl arttırabilirim. diğer bankalardaki limiti mi kısmam gerekiyor

Onaylanırsa sanal kart ile yapabilirsin. Kampanya'ya katılmayı unutma.
hocam teşekkürler bilgilendirme için axess.com dan başvuru yaptım ama akbanklı olmama gerek yok değil mi?
tam anlayamadım halen daha uygulama biraz karışık geldi her kartı eklemek falan

hocam teşekkürler bilgilendirme için axess.com dan başvuru yaptım ama akbanklı olmama gerek yok değil mi?
tam anlayamadım halen daha uygulama biraz karışık geldi her kartı eklemek falan
Kart'a başvurduktan sonra akbanklı oluyorsun zaten :) Ekleme hakkında bilgim yok. Ben başvurmadım :)
Kampanyalara katılman yeterli.

Hediye kartı alırken taksit olmuyor değil mi

web sitesinde bilgilerimi girdim juzdan appini indir ordan takip edersin dedi indirdim. takip edilecek hiçbir şey yok bekliyoruz bakalım, anlamadım.

web sitesinde bilgilerimi girdim juzdan appini indir ordan takip edersin dedi indirdim. takip edilecek hiçbir şey yok bekliyoruz bakalım, anlamadım.
Hocam Akbank hesabınız yoksa Akbankı ındıırp üye olmanız gerekiyor. Daha sonrasında axses kartı uygulama ıcerisinden de ısteyebiliyorsunuz. Dilerseniz özelden yardımcı olabilirim.

Geri