🔥İndirim Axess İlk başvuru 3500 TL üzeri 1000 TL chippara Totalde 10000 TL chippara

Bugün başvurssk yetişir mi
yetişir çünkü kartın eline ulaşmasına gerek yok sms ile kampanyaya katılabiliyorsun "SMS ile kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce bankamızın sistemine kayıtlı olan cep telefonu numaranızdan “ODUL” yazıp 4566’ya SMS gönder"

yetişir çünkü kartın eline ulaşmasına gerek yok sms ile kampanyaya katılabiliyorsun "SMS ile kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce bankamızın sistemine kayıtlı olan cep telefonu numaranızdan “ODUL” yazıp 4566’ya SMS gönder"
Hiç görüntülü görüşme yapmadım bankalarla napıyorlar tam olarak

Bugün başvurssk yetişir mi
Çalıştıkları Kargo çok kötü kuryenet zar zor teslim ettiler
troy almazsa yetişir troy kart gelmeden katılamıyorsun kampanyaya

Neyse sonraki kampanyaya artık

Düzeldi ustam gün de bir kere kazanma hakkı tanımlamışlar her gece saat 00.05 gibi hepsiburada bakiyesi yüklüyorum direk geliyor chip para 9k biriktirdim telefon almayı düşünüyorum chiplerle beraber.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsiburada'ya 3500 TL bakiye yükledin diyelim 1000 TL chip para geliyor. Amazon'a da 3500 hediye çeki yüklersen 1000 TL chip parada ordan gelir aynı gün içinde. İkiside farklı platform olduğu için şartları sağlıyor. Hata gidip başka platformda da alışveriş yaparsan ondanda gelir. Tabi sorumluluk sende bende bu şekilde tıkır tıkır işliyor.
Hocam mesela bir sorum olacak ben dün saat 22de alışveriş yaptım, farklı bir pazar yeri olsa bile yine ertesi gün 22den sonra mı yapmalıyım

Alıntıyı görüntüle

İsteğe bağlı 10 günlük vade de net 10 bin TL indirim nasıl alırız👇

1. 10 gün boyunca amazondan hergün 3500 TL'lik hediye kartı alıyoruz.
  2. 10 gün sonra telefon, ekran kartı vs. herhangi bir ihtiyacımızı görüyoruz.
  3. Totalde 35 bin TL harcamaya 10 bin TL chippara kazanıyoruz.
  4. Kazanılan chipparalar ile kredi kartı borcunuzu ödeyebiliyorsunuz.

Chip-para ile Öde

Amazon E-Hediye Kartı

Dipnot; Hediye kartı, satıcısı sadece amazon olan ürünlerde geçerlidir.
Hocam sağ olasın aklımdaki telefonu 10.000 TL daha ucuza aldım.

sanaldan katılırsak oluyor mu kart başvurum onaylandı deneyen var mı

sanaldan katılırsak oluyor mu kart başvurum onaylandı deneyen var mı
Merhaba, evet oluyor hocam bende aynı sekil visa kart istedim sanal kart oldugu ıcın hemen kullanmaya baslayıp kazandım.

Merhaba, evet oluyor hocam bende aynı sekil visa kart istedim sanal kart oldugu ıcın hemen kullanmaya baslayıp kazandım.
kart gözüküyormuş zaten onunla aldım teşekkürler yine de hepsiburada ilk altın işleminde sadece al sat farkını alıyormuş altın alıp satacağım sonra da borçları ödeyip kartı kapatacağım bedavadan 7k falan kalacak

Alıntıyı görüntüle

İsteğe bağlı 10 günlük vade de net 10 bin TL indirim nasıl alırız👇

1. 10 gün boyunca amazondan hergün 3500 TL'lik hediye kartı alıyoruz.
  2. 10 gün sonra telefon, ekran kartı vs. herhangi bir ihtiyacımızı görüyoruz.
  3. Totalde 35 bin TL harcamaya 10 bin TL chippara kazanıyoruz.
  4. Kazanılan chipparalar ile kredi kartı borcunuzu ödeyebiliyorsunuz.

Chip-para ile Öde

Amazon E-Hediye Kartı

Dipnot; Hediye kartı, satıcısı sadece amazon olan ürünlerde geçerlidir.
hocam anladığım için soruyorum başvurup herhangi bir site üzerinden mesela incehesapta harcama yapsam 11k gibi 3k chip para gelmesi gerek mantıken öyle işliyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,644
Üyeler
189,307
Son üye
xlai
Geri