Yardım Seagate 2TB HDD alınır mı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

catsped

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,070
Teknosa'dan ürün almam gerekiyor hediye çekim mevcut. Bu HDD'yi buldum. Fotoğraf ve video depolama amaçlı bu HDD alınır mı sizce? Bozulur mu? İçindeki verileri kaybeder miyim? İnternette herhangi bir paylaşım bulamadım bu modelle ilgili. Teknosa'dan alacak bir şey bulamıyorum mantıklı.

Son düzenleme:
Bu paraya bedava alınır.

ssd mı ne bu anlamadım ya

Hocam bozulmaz değil mi? Bir de Teknosa'da açılmış iade edilmiş ürünleri distribütör kabul etmediği için paketleyip satma durumu varmış. Öyle bir ürün gelip gelmeyeceğinden emin de olamam. Bilemiyorum ne yapsam.

HDD, SSD değil.
Neden bozulsun düşürmediğin ve çalışırken ayran yapar gibi sağlamadığın sürece sorun olmaz.

Yanlış Kategori
Teknosa'dan ürün almam gerekiyor hediye çekim mevcut. Bu HDD'yi buldum. Fotoğraf ve video depolama amaçlı bu HDD alınır mı sizce? Bozulur mu? İçindeki verileri kaybeder miyim? İnternette herhangi bir paylaşım bulamadım bu modelle ilgili. Teknosa'dan alacak bir şey bulamıyorum mantıklı.
Ben vereyim hocam dolu hddler var gb başı 1tl den sayıyorum

Güzelmiş cidden. Resmi olmasa bile 2tb seagate disk sonuçta. Bu fiyata alınırmış. İade edilme şansı yüksek ama denenirdi. Sanırım bu firecuda olanın linsanslı bi versiyonuydu

Neyse muhtemelen kullanılmış ürün gidecek zaten kim görüp aldıysa geçmiş olsun burda paylaşan aklıma tüküreyim

Screenshot_2.webp

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,220
Üyeler
188,902
Son üye
hasan2161