bu bütçede alabileceğin en mantıklı birkaç kulaklıktan biriArkadaş alacak genel olarak fos oyunları oynuyor kablosuz olursa güzel olur kulaküstü
hocam steelseries arctis nova nasıldır sizcebu bütçede alabileceğin en mantıklı birkaç kulaklıktan biri
Razer BlackShark V2 X - Çok Platformlu Kablolu Espor Kulaklığı (Triforce 50 mm Sürücüler, Gelişmiş Pasif Gürültü Engelleme, 7.1 Çevresel Ses, Hyperclear Kardioid Mikrofon) Yeşil : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Razer BlackShark V2 X - Çok Platformlu Kablolu Espor Kulaklığı (Triforce 50 mm Sürücüler, Gelişmiş Pasif Gürültü Engelleme, 7.1 Çevresel Ses, Hyperclear Kardioid Mikrofon) Yeşil : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Nova 1 kullanıyordum eskiden eğer eq ayarı yapmazsan aşırı kötü yaparsan iyi ama konforu kötü ve ful plastik malzemesi heleki mchose x9 geçince nova 1 in konforunun kötü olduğunu daha iyi anladım.hocam steelseries arctis nova nasıldır sizce
Rekabetçi FPS oynuyorum, benim için net mikrofon ve ayak sesleri önemli. diyorsan Razer al. Ama Ben saatlerce başımdan çıkarmam, kulağım terlemesin, hem müzik dinlerim hem oyun oynarım. diyorsan SteelSeries Arctis Nova 1 daha mantıklı. Kısa not: Şahsen ben Razer modeli bizzat kullanıyorum. Razer'ın kablosu biraz daha ince ve dolanmaya meyilli gibi; SteelSeries bu konuda bir tık daha dayanıklı hissettirirhocam steelseries arctis nova nasıldır sizce