🔥İndirim Playstation Plus Deluxe 12 Ay %35 indirim

XanthiN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
716
En üst Plus paketi 1 sene %35 indirim ile 2773 TL. Son tarih 26 Şubat. Ps sahipleri ve uygun kullanıcılar için iyi fırsat. Tek bir oyun fiyatı birkaç bin TL olmuşken yaklaşık aynı paraya 12 ay boyunca her ay verilen Plus oyunları ve devamlı yenilenen bir oyun kütüphanesine sahip olmak gayet iyi.

1771092710557.webp
1771092757488.webp

Yeni üyeliklerde geçerli galiba bende çıkmadı. Ama Deluxe'e yükseltebiliyorum indirimli şekilde.

Not - Abonelik kütüphanesine birkaç gün sonra Spider-Man 2 de ekleniyor:

1771093592589.webp

Bundan bağımsız kingdom come: deliverance alıp 280 liraya, next gen’e ücretsiz yükseltiliyormuş. İlgilisine duyrulur.

Ekler

• IMG_0479.webp
    IMG_0479.webp
    167.1 KB · Hit: 332
En üst Plus paketi 1 sene %35 indirim ile 2773 TL. Son tarih 26 Şubat. Ps sahipleri ve uygun kullanıcılar için iyi fırsat. Tek bir oyun fiyatı birkaç bin TL olmuşken yaklaşık aynı paraya 12 ay boyunca her ay verilen Plus oyunları ve devamlı yenilenen bir oyun kütüphanesine sahip olmak gayet iyi.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Kasım'da alacağım gibi ya şunu.
GTA 6 için ps5 alınca bundan da ekleriz.

Kasım'da alacağım gibi ya şunu. GTA 6 için ps5 alınca bundan da ekleriz.
İndirimdeyken şimdiden alıp her ay verilecek plus oyunlarını kütüphanene ekleyebilirsin. PS alınca direkt bi sürü oyunun olur.
Örneğin bu ay altta. Şu linkten sonsuz aşağı kaydırarak geçen aylarda neler verilmiş görebilirsin. (PS Plus aylık oyunları bunlar)

1771094931289.webp

Son düzenleme:

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Sadece yeni üyeliklerde mi geçerli

2024 ten bu yana ps5 pro var, pc niz yoksa ya da oyun oynamaya yeni başlayacaksanız ps pluss alın. Eğer benim gibi pc ye sahipseniz ve çoğu oyunu da daha önceden satın aldıysanız. Pluss a yeni oyunlar gelmediği için fuzuli masraf oluyor. Göstermelik bir kaç oyun yükleyip 5-6 ay saçma sapan oyunlar veriyorlar. Ben de pc yok online da oyun oynayacağım derseniz zaten başka şansınız yok. Alacak olan arkadaşlar buna göre alsın. PS5 te en son The Order 1886 gibi ps özel oyunlarını oynamaya başladım artık

İndirimdeyken şimdiden alıp her ay verilecek plus oyunlarını kütüphanene ekleyebilirsin. PS alınca direkt bi sürü oyunun olur.
Örneğin bu ay altta. Şu linkten sonsuz aşağı kaydırarak geçen aylarda neler verilmiş görebilirsin. (PS Plus aylık oyunları bunlar)

Alıntıyı görüntüle
Daha oyunun çıkmasına 9 ay var. 2700₺ edecek oyun yok bence.
Oturupta PS'de bunları oynamam zaten ya.
Zamanında Spiderman 2 için ps5 alıp oynayıp satmıştım.
FIFA ve GTA 6 için alacağım.
GTA 6 PC ye geçince satarım zaten.

PC olduğu için belki 1 senedir PS 5 in tuşuna bile basmadım.

Son 10 yılda oyun sektöründen uzak kalmış yada hayatında hiç PS ı olmamış ve PS özel yapımlarını oynamamış biri için çok mantıklı bir seçenek deluxe ama halihazırda PC si olan ve çoğu oyunu oynamış biri için hiç bir yenilik sunmuyor.

PC olduğu için belki 1 senedir PS 5 in tuşuna bile basmadım.

Son 10 yılda oyun sektöründen uzak kalmış yada hayatında hiç PS ı olmamış ve PS özel yapımlarını oynamamış biri için çok mantıklı bir seçenek deluxe ama halihazırda PC si olan ve çoğu oyunu oynamış biri için hiç bir yenilik sunmuyor.
Aynı şekilde ps4 zamanında zaten ps plus kutuphanesinin yüzde 90ıni oynayıp bitirdim.. hiç ps kullanmamiş birisi hariç bir anlamı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,861
Üyeler
189,172
Son üye
Chifchi
Geri