- Reaksiyon skoru
- 13
Mouse da kaliteli wireless bir model almak istiyorum mousepad FP bir ürün almak istiyorum ne almamı önerirsiniz
ikisi icin ayrı ayrı bütçe alabilir miyim?Mouse da kaliteli wireless bir model almak istiyorum mousepad FP bir ürün almak istiyorum ne almamı önerirsiniz
Mouse için Max 7 bin mousepad için Max 1 bin TL ama mousepad XXL veya 100*50 boyutunda almak istiyorum çünkü benim masa zemini kötü klavye masada kayıyorikisi icin ayrı ayrı bütçe alabilir miyim?
Mouse için Max 7 bin mousepad için Max 1 bin TL ama mousepad XXL veya 100*50 boyutunda almak istiyorum çünkü benim masa zemini kötü klavye masada kayıyor
Sepetteki indirim kodu ile 7275 liraya denk geliyor.![]()
WLmouse Beast X Pro Magnezyum Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bütçe çıkmaz mı?
Superlite 2 dex mı bu mu daha iyi![]()
WLmouse Beast X Pro Magnezyum Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bütçe çıkmaz mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sepetteki indirim kodu ile 7275 liraya denk geliyor.
Bu çok çok daha iyi, kasası magnezyum, 39 gram, en üst düzey sensör ve mcu kullanmakta. Bende bunu kullanıyorum çok memnunum, al geç.Superlite 2 dex mı bu mu daha iyi
www.klassegear.com
Bu mouse büyük eller için uygun muBu çok çok daha iyi, kasası magnezyum, 39 gram, en üst düzey sensör ve mcu kullanmakta. Bende bunu kullanıyorum çok memnunum, al geç.
Mousepad için de illa tam boyut istiyorsan bunu
![]()
Klasse Pro Black Edition Gaming Mousepad
3 farklı boyut seçeneğiyle, hem oyun hem günlük kullanım için uygun Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır!www.klassegear.com
Ama benim önereceğim en fp ürün :
![]()
Wraith Spirit of Aim Mousepad
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Büyük el bu modeli daha uygunBu mouse büyük eller için uygun mu
Ve ful deliksiz modeli var mı acaba
mouse için o bütçelere çıkıyorsan arkadaşın önerdiği mouselere göz at şuan en kaliteli mouse diyebilirim. sakın ama sakın superlight 2 dex alma zaten alanlarda satıyor sahibindene falan bakarsan ölü fiyata ilana koyuyorlar satamıyorlar.Bu mouse büyük eller için uygun mu
Ve ful deliksiz modeli var mı acaba
Wraith mouse padi al. Ayrıca şunu da klavye için al.Bu çok çok daha iyi, kasası magnezyum, 39 gram, en üst düzey sensör ve mcu kullanmakta. Bende bunu kullanıyorum çok memnunum, al geç.
Mousepad için de illa tam boyut istiyorsan bunu
![]()
Klasse Pro Black Edition Gaming Mousepad
3 farklı boyut seçeneğiyle, hem oyun hem günlük kullanım için uygun Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır!www.klassegear.com
Ama benim önereceğim en fp ürün :
![]()
Wraith Spirit of Aim Mousepad
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com