size xxl
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam, açıkçası şu ana kadar gördüğüm tek kötü yorum bu olabilir. Üstten kaydırmalı ekran özelleştirilebiliyor; buradaki çoğu bilgi yanlış bence. Bu arkadaş aldığı ürünü kullanmayı bilmiyor olabilir. Çünkü birçok incelemede üst kısımdaki butonların büyüklüğüne kadar ayarlanabildiğini videolarda gördüm. Telefonda özelleştirilemeyen neredeyse hiçbir şey yok yani, basit bir yazılım dediğiniz şey ne beklediğinize bağlı. Açıkçası bu yorumu yapan kişinin telefonu araştırmadan aldığına eminim. Zaten telefonun size sunduğu şey, saf Android deneyimine en yakın deneyim ve bunun yanında kişiselleştirilebilirlik sunuyor. Bir de telefonun hızı cabası; açıkçası S25 Ultra ile arasında milisaniyelerle ölçülen farklar var. İşlemcisi amiral seviyesinde olmasa bile, yazılımla desteklemişler ve bu sayede amiral deneyimi sunuyor. Açıkçası ne alacağımı bildiğim için pişmanlık duymayacağımı biliyorum. Zaten genel olarak kullandığım şeylerin varlığı üzerinden araştırma yaptığım için işimi görecek bir yanı var benim için. Tabii bu tarz kişisel ürünler kişisel kullanıma göre değerlendirilir; kendi kullanım şeklinizi göz önünde bulundurarak alırsanız bir ürünü sevmeme ihtimaliniz düşer. Açıkçası bir araştırmayla Android 9’dan sonraki sürümlerde WPS özelliğinin birçok telefonda kaldırıldığını ve sebebinin güvenlik açığı yaratması olduğunu gördüm. Yani Android kullanım şekliyle diğer Android telefonlardan farklı olması mantık olarak biraz saçma olurdu. Şunu da eklemekte fayda var: Nothing OS, Android tabanı üzerine geliştirilen bir arayüz olduğu için zamanla güncellemelerle yeni özellikler ekleniyor. Marka yazılım tarafında aktif çalışıyor ve optimizasyon odaklı ilerliyor. Örneğin Galeri uygulaması sonradan eklendi. Dosya yöneticisi ve not uygulaması gibi özellikler şu an Google çözümleriyle kullanılabiliyor; ileride Nothing’in kendi uygulamalarını sunması da mümkün.Hocam CMF Phone 1 aldım. Nothing yazılımı bildiğin saf Android. Yazılımsal özellik bakımından çok kısır. Sadece kamera yazılımı iyi. Yazılımını deneyip alsanız iyi olur. Az para da vermiyorsunuz. Sonra pişman olabilirsiniz. Bence Galaxy S24+ hem yazılım hem donanım bakımından çok daha üstün.
Samsung Galaxy S24+ - Nothing Phone (3) Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy S24+ - Nothing Phone (3) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Bence haklı.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kullanıcı olarak sizin yorumunuz nedir bu üstteki bırakılan ekran görüntüsü için?Kamerası bence çok güzel, arkada konumlanmış olmsı da çok hoşuma gidiyor. Zevk meselesi. Günlük kullanımda beni tatmin ediyor. Almadan kamera karşılaştırmasını bol bol izledim. Ben beğeniyorum, gittim bütün telefonları denedim. Hiç biri orasını hak etmiyor. Bu en azından bir iddia taşıyor. Arkadaki ledler benim çok hoşuma gidiyor. Durum bu şekilde. Oyun oynamayan biri olarak son derece memnunum. 5/7 yıl güncelleme de cabası.