Anlaşmalı Boşanma Hakkinda Soru

Kate^^

80+
Reaksiyon skoru
62
Annemle Babam boşaniyor ve ev Annemin üzerine olduğu için bizi çikartti hiçbir eşayami alamadim arabada uyuyoruz 3 4 gundur ulaşmaya caliştim ama engelemiss en azindan kiyafetlerimi almak istiyorum bilgisayarimi satmakla tehdit ediyor evin kilidini degiştirmişler hiçbir şekilde ulaşamiyoruz anlaşmali boşanmada eşya talebi mümkün mü pek anlamiyorum

Annemle Babam boşaniyor ve ev Annemin üzerine olduğu için bizi çikartti hiçbir eşayami alamadim arabada uyuyoruz 3 4 gundur ulaşmaya caliştim ama engelemiss en azindan kiyafetlerimi almak istiyorum bilgisayarimi satmakla tehdit ediyor evin kilidini degiştirmişler hiçbir şekilde ulaşamiyoruz anlaşmali boşanmada eşya talebi mümkün mü pek anlamiyorum
Buraya değil avukata soracaksın önemli mesele bunlar ama kesin bir şey var polis eşliğinde zorla eve görebilirsin ve kişisel eşyalarını alabilirsin kimse el koyamaz özellikle kimlik pasaport kredi kartı ve kişisel önemli eşyalara bu olaylarda zaman çok önemli hemen avukat tutun ve emliyette gerekli işlemleri başlatın

Mal rejimini olarak ne seçildi? Gerçi ne seçilirse seçilsin kişisel nitelikli eşyalar verilmek zorunda.

Eşyalara acilen eşyalara ulaşman lazımsa polise haber verip polis eşliğinde girmeyi deneyebilirsin. Onun dışında mahkemeye gidip eşyaların geri verilmesi için dava açabilirsiniz.

Son düzenleme:
polise durumu anlatip polis esliginde eve girebilirsin heralde cunku kiyafetlerin falan kisisel esyalarin mal mulkiyeti devredilmez

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
nasıl anlaşmalı boşanma bu analaşamamış annenizle babanız nasıl çözdüğünüzü yazar mısınız

nasıl anlaşmalı boşanma bu analaşamamış annenizle babanız nasıl çözdüğünüzü yazar mısınız
Seni Türkçe ye davet ediyorum ve konunun yazıldığı tarihe bak konu sahibinin son görülmesi 7 Nisan 2025

Geri