Çözüldü✓ Manyetik switch için alacağım. Uygun mu? ne almalıyım

Razzwil

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
293
Arkadaşlar merhaba Kullandığım klavye mekanik memnunum ancak fps oyunlarında daha iyi olması için manyetik switch alıp wasd yi değiştirmek istiyorum ancak birkaç sorum var

öncelikle;
hangi switch uyumlu olur
ses konusunda aşırı fark yaratırmı
switch hassasiyetini nasıl ayarlayabilirim (driver gibi)
ve hangi switchi almalıyım?
wraith üzerinde birçok seçenek mevcut 10 adet almayı planlıyorum

Arkadaşlar merhaba Kullandığım klavye mekanik memnunum ancak fps oyunlarında daha iyi olması için manyetik switch alıp wasd yi değiştirmek istiyorum ancak birkaç sorum var

öncelikle;
hangi switch uyumlu olur
Hot-swap seçeneği olmadığından dolayı yapamazsın maalesef

Hocam switchler değiştirilebiliyor kutu içeriğinde switch çıkarma aparatı ve yedek switch var
1771234003320.webp

Şimdi gördüm kusura bakmayın, fakat manyetik switchli bir klavye olmadığından dolayı uyum sağlayacağını düşünmüyorum. Yine de bu modeli öneririm hocam.

Alıntıyı görüntüle

Şimdi gördüm kusura bakmayın, fakat manyetik switchli bir klavye olmadığından dolayı uyum sağlayacağını düşünmüyorum. Yine de bu modeli öneririm hocam.

hassaasiyet ayarlama konusuna ne diyorsunuz hocam pek bilgim yok manyetik klavye ve switchler hakkında

hassaasiyet ayarlama konusuna ne diyorsunuz hocam pek bilgim yok manyetik klavye ve switchler hakkında
benim de aklıma o geldi yazılımı nasıl olacak 3. parti yazılımlar var mıdır acaba?

Monsgeek fun60 pro kullanıyorum uygulamasında yapılıyordu ama klavyeden kaynaklı tuş basılı kalma sorunu yaşamıştım
Uygulamasından yapılır muhtemelen klavyenin

Onu bende düşündüm o yüzden uyumlu olmayabilir dedim hocam, driver üzerinden ayarlanabildiğini sanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monsgeek fun60 pro kullanıyorum uygulamasında yapılıyordu ama klavyeden kaynaklı tuş basılı kalma sorunu yaşamıştım
Fun60 pro manyetik switch, driverinden stock olarak ayarlanabiliyor zaten hocam. Arkadaşın klavye driverinde öyle bir seçeneğin olduğunu düşünmüyorum.

klavye mekanik hocam manyetik switch algılayıp çıkacağını sanmıyorum 3. parti uygulamalar ile çözebilirmiyiz acaba switch değiştirmek sorun değil de aklımda hep hangi switch ya da nasıl ayarlancağı vardı

benim de aklıma o geldi yazılımı nasıl olacak 3. parti yazılımlar var mıdır acaba?
bilmiyorum hocam ancak bu konuyu araştırıyorum şuanda

klavye mekanik hocam manyetik switch algılayıp çıkacağını sanmıyorum 3. parti uygulamalar ile çözebilirmiyiz acaba switch değiştirmek sorun değil de aklımda hep hangi switch ya da nasıl ayarlancağı vardı

1771234896065.webp

hocam şöyle bir bilgi gördüm reddit

e

öncelikle;
hangi switch uyumlu olur
Mekanik bir klavyeye manyetik switch takamazsın, her ikisini destekleyen TMR klavyeler var ancak öyle bir klavye olması lazım.

Mekanik bir klavyeye manyetik switch takamazsın, her ikisini destekleyen TMR klavyeler var ancak öyle bir klavye olması lazım.
az önce farkettim hocam manyetik klavyeler hakkında pek bilgim yoktu öğrenmiş olduk teşekkür ederim

Geri