Furkan.y
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Öncelikle merhaba yaşım 16 ve yazılım üzerinden para kazanmka istiyorum aslında bakarsak yazılıma 2020 yılında oyuna merakım sayesinde merak salmıştım ama bilgisayarım yoktu 2024 yılında ortalama bir PC topladım ama oyuna ilgim ağır bastığı için yazılım arka planda kaldı 2025 yılında ise bir arkadaş ekibi kurmuştum yine yazılımı asmıştım ama yıl 2026 oldu ve oyunlarda sıkıldım bilgisayar sadece masada duruyordu ben de bu fırsattan ocak ayından yavaştan yazılıma başladım ama sürekli dil değiştirdiğim için pek ilerleme kaydedemedim şubat ayının ilk haftası ise düzenli olarak yazılımın mantığını anlamak için Python öğrenmeye başladım ama hiç fayda sağlamiıyacakmış boşa öğreniyorum gibi hissetiriyor ve mesela öğrenmeye başlıyorum 2 3 gün güzel gidiyorum sonra 1 gün bir olaydan dolayı yazılım dersine girmeyince 2 3 gün kopuyorum sonra tekrardan başlayınca bildiklerimide unutmuş oluyorum. Şimdi size sorum şu nasıl öğrenmeliyim bu yazılımı kitaplardan mı YouTube ya da BTK Akademi'den mi öğrenmeliyim. 10. sınıfım önceden hedefim oyun yapmaktı ama onun hemen öyle kolay olmayacağını fark ettim yeni hedefim ise web site ya da küçük uygulama yapıp ve freelance çalışıp ufak para ve tecrübe kazanıp oyun tarafına geçmek bu yaz düzgün şekilde kod yazmak ve site yapmak istiyorum tecrübesi olan bilgilerini aktarabilir mi teşekkür ediyorum.