monitör geldiğinde test edip memnun kalıp kalmadığınızı paylaşırsanız iyi olurBen satın aldım geldiğinde hoşuma gitmezse iade yerine aldığım fiyata veririm isteyene
inceleme yaparız hocam forumda monitör geldikten sonramonitör geldiğinde test edip memnun kalıp kalmadığınızı paylaşırsanız iyi olur
hocam peki 240hz olanlar kaçtan başlıyor fiyat olarak? 9070xt ve 9800x3d sisteme kullanacağım 180hz sanki kısıtlar gibi geliyor.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hoparloru yok eksi olarak
ktcnin 320hz cok iyi bir modeli vardı 11 12k civarıydı stok bitti gelirse eğer alabilirsin onuhocam peki 240hz olanlar kaçtan başlıyor fiyat olarak? 9070xt ve 9800x3d sisteme kullanacağım 180hz sanki kısıtlar gibi geliyor.
Bende de bu sistem var oled 5. nesil öncesi idarelik kullanmaya aldımhocam peki 240hz olanlar kaçtan başlıyor fiyat olarak? 9070xt ve 9800x3d sisteme kullanacağım 180hz sanki kısıtlar gibi geliyor.
hocam o da pahaliymis ben 8k civarina ariyorum en iyisi bu monitörün stoğunu bekleyeyim(gelirse)ktcnin 320hz cok iyi bir modeli vardı 11 12k civarıydı stok bitti gelirse eğer alabilirsin onu
hocam oledler cok pahali diye bakamadım bile.Bende de bu sistem var oled 5. nesil öncesi idarelik kullanmaya aldım
yaani ktc alıp gecedebilirsin secim senin ktcde yazılım güncellemeyle 200hz oluyordu 210 sanırım hattahocam o da pahaliymis ben 8k civarina ariyorum en iyisi bu monitörün stoğunu bekleyeyim(gelirse)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam oledler cok pahali diye bakamadım bile.