❌İndirim Bitti! Next YE-43020GG4 43 TELEVİZYON 1.439 TL

ben de aldım 1 tane bakalım hayırlısı

Ya allah akıl fikir vicdan versin hep aynı muhabbetler 10k lık ürün 6-7k ya düşer anlarım ürünün fiyatına bakmadım ama bariz fiyat hatası bu fiyata satılamayacağını bile bile konu açılması ve buna iştirak edilip sipariş geçilmesi gerçekten ayıp belli bir hata var bu kadar suistimale gerek var mı .

Diğer bir ihtimal yok nereden çıkardınız bunu lütfen benimle daha fazla konuşmayın sizinle tartışmaya girme niyetim yok kendinize kavga edecek başkasını bulun anlaştık mı:)
sen özelinde değil herkes aynı şeyi yazmışta merak ettim gerçekten. herkes satıcı yanlış fiyat derse iptal ederim demiş. yani başka ihtimal ne olabilir :kekw: 11 bin liralık tvnin panelini çindeki üretici bu paraya mal edemiyordur.

Aldım. 5 dk sonra iptal geldi.

Satıcının bu rahatlığı da ilginç. Ürün halen satışta 🤔

sen özelinde değil herkes aynı şeyi yazmışta merak ettim gerçekten. herkes satıcı yanlış fiyat derse iptal ederim demiş. yani başka ihtimal ne olabilir :kekw: 11 bin liralık tvnin panelini çindeki üretici bu paraya mal edemiyordur.
Çok düşünüyorsun ne kafa ütüledin sen her şeye ihtimalleri hesaplayıp yazıyorsun galiba ne yoruyorsundur şimdi...

Adamlar fiyat hatası olmasa muhtemelen 11k'lık televizyonu 15k'ya satmaya çalışacaklardı, millet de gelip duyar kasıyor.

Geri