🔥İndirim Asus ROG Xbox Ally - 31.350 TL

yok hocam bende 2 alette var diyorum 2023 z1e de sorun olmadı dedim şansıma.
He, ya şans yada sonraki partilerde modeli revize ettiler. O kadar detaylı takip edemedim. Ama bu sorundan çeken çok vardı o yüzden uzak durdum.

3050 laptop mu daha iyidir bu mu
Elma vs armut. Günde 1-1.5 saat toplu taşımada vakit geçiriyorsanız Rog Ally, yok yatarak oyun oynamayı seviyorum diyorsanız oturarak oynayın laptop alın. Bu Handheld Gaming Pc sektörü daha emekleme aşamasında ve bence koşma aşaması da olmayacak. Konsol dediğin ucuz olur, oyun satarak para kazanırsın. Bu el konsollarını üretenler oyun sektöründe olmadıkları için konsoldan maksimum karı elde etmeye çalışıyor.

Elma vs armut. Günde 1-1.5 saat toplu taşımada vakit geçiriyorsanız Rog Ally, yok yatarak oyun oynamayı seviyorum diyorsanız oturarak oynayın laptop alın. Bu Handheld Gaming Pc sektörü daha emekleme aşamasında ve bence koşma aşaması da olmayacak. Konsol dediğin ucuz olur, oyun satarak para kazanırsın. Bu el konsollarını üretenler oyun sektöründe olmadıkları için konsoldan maksimum karı elde etmeye çalışıyor.
Hocam teşekkürler satıp alsam mı diye düşündüm de laptop daha iyi gibi

Dediğiniz şey eski el konsolları için geçerli olabilir fakat günümüzde el konsolları kardan daha fazla. AMD'nin Flow Z13'de kullandığı işlemci (AI Max395+) RTX 4070 gücünde. Ayrıca Windows kullandığı için ayrıca oyun alma gibi bir durum yok.

36ya hepsiburadada vardı en son,cidden iyi fiyat. tablet alacaktım kafamı karıştırdı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3050 laptop mu daha iyidir bu mu
bunlar pcnin yerine geçmez anca zevk işi olur her zaman pc daha önde

150 lira kupon gelmiş

1770273023284.webp

rog ally x kullanan bırı olarak cogu gırıs laptopdan hatta 1650 laptoplardan bıle daha iyidir performans olarak monıtore baglayıp kullanmıslıgım coktur.

Geri