Çözüldü✓ Pc Reklam Virüsü yardım edin!

Arkadaslar konuyu bulandirmayalim lutfen. Su an KVRT ile tarama yapiyorum. 1 adet virus buldu. Kayit defteri duzenleyicisinden cmd yi baslatan dosya ile ayni. Virusun yerini bulduk. Simdi inşallah silince gelmez.
Sildirdikten sonra sistemi yeniden başlatma autoruns kurup tüm başlatma sekmelerini kontrol et şüpheli gördüklerini pasife çek

hocamin dedigine katiliyorum program oyunlar vs yedeklemesi zor oluyor
Şimdi birisi çıkıp şey diyecek ama steam oyunları yedekleyebiliyor diske yedekleyip geri yükleyin (500 gb oyunu geri yüklemem 4 saatimi almıştı (some sata problems)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğrudur da bu kadar uğraşacağıma format bana daha mantıklı geliyor.
Umarım hiç 100 gb datalarla uğraşmak zorunda kalmazsın merdo :D format attıktan sonra 3 4 saatimiz data ve programlara gidiyor az kaldı her şeyi aio yapacağım yada direkt sistemin kurulu halini imaj alıcam

Şimdi birisi çıkıp şey diyecek ama steam oyunları yedekleyebiliyor diske yedekleyip geri yükleyin (500 gb oyunu geri yüklemem 4 saatimi almıştı (some sata problems)

Umarım hiç 100 gb datalarla uğraşmak zorunda kalmazsın merdo :D format attıktan sonra 3 4 saatimiz data ve programlara gidiyor az kaldı her şeyi aio yapacağım yada direkt sistemin kurulu halini imaj alıcam
ya hiç sorma steamin yedeginde degilim epic games ve rockstar games cok ugraştiriyor internetim 16 mbps iken cok ugraştiriyodu

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
Çok fazla mesaj var okumaya erindim sorununuz çözüldü mü yardım lazım nı

ya hiç sorma steamin yedeginde degilim epic games ve rockstar games cok ugraştiriyor internetim 16 mbps iken cok ugraştiriyodu
İnternetim 200 mbps ama yinede uğraştırıyor orijinal oyunları kurmak korsanları kurmaktan zor saçmalığı anlamadım ben

100 GB data nedir ki :)

100 GB data nedir ki :)
1771342891444.webp
1771342914586.webp

Geri