Çözüldü✓ Pc Reklam Virüsü yardım edin!

Yaptığı tek şey windows dosyalarını yenilemek olan (SIFIRLAMA) yapmanın hiçbir anlamı yok sıfırlamaya uğraşacağına format atar zaten diyeceksin tüm dosyaları sildirip yaparsa bir şey olmaz o zamanda onca gb şeyle tekrar uğraşacak :D 17 yıldır korsan kullanıyorum her şeyi çok iyi biliyorum neler olduğunu ama bilgi olmadan yapınca yiyorsun virüsü
haklısın

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
şuan umarım vardır çözümü ama ben haftalarca uğraştığımı hatılıyorum 2014 2015li yıllarda garip bir şekilde temizlemesi çok çok zor bi virüs tipi.
KVRT kullanmayı öğrenirsen 30 dk sürüyor temizlemesi 2015li yıllarda da vardı kvrt kullanıyordum bende

şuan umarım vardır çözümü ama ben haftalarca uğraştığımı hatılıyorum 2014 2015li yıllarda garip bir şekilde temizlemesi çok çok zor bi virüs tipi.
Evet gerçekten illet bir virüs. Denemekte fayda var. Bu yaptiklarimiz da işe yaramazsa format yolu gozukûr.

Autorunsdan baktim. Aykiri bir uygulama gozukmuyor cunku kvrt ile sildi o baslatan uygulamayi. Su an tam taramayi tekrar yapiyorum. Biraz uzun suruyor. Muhtemelen sorun cozuldu gibi.( Yarin tekrar oluṣursa bilemem) 😅
Temp ve %temp% ini prefetchi temizle

43 dakika oldu hala devam ediyor.
Tüm diskleri seçtiysen normal ssd hızına ve dosya sayına göre o süre 1 saate kadar çıkabilir hdd kullanıyorsan en az 1 saat zaten :D Bende normal windowsta 400 500k dosya tarıyor fm kurarsam dosya sayısı 1 1.5m oluyor

Tüm diskleri seçtiysen normal ssd hızına ve dosya sayına göre o süre 1 saate kadar çıkabilir hdd kullanıyorsan en az 1 saat zaten :D Bende normal windowsta 400 500k dosya tarıyor fm kurarsam dosya sayısı 1 1.5m oluyor
Şu an 800k da dosya ve FM yok 😅 Fm olsa sabahlardık beraber ahaha

Şu an 800k da dosya ve FM yok 😅 Fm olsa sabahlardık beraber ahaha
Fm olmadan 800k dosya taradıysa daha kötü zaten :D normal o kadar sürmesi 1 saate biter o gibi (İNŞ) ben fm mod paketi indirmekten 1.5m görüyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hard format at, virus programlarinin %100 temizleme garantisi yok
Kullandığın şeye göre değişir böyle bir şey yok

Fm olmadan 800k dosya taradıysa daha kötü zaten :D normal o kadar sürmesi 1 saate biter o gibi (İNŞ) ben fm mod paketi indirmekten 1.5m görüyordum

Kullandığın şeye göre değişir böyle bir şey yok
Bitti şu an hadi bakalim deneyelim

Cozuldu. Vatana millete hayirli olsun. Konuya yazarim GUSE kardesime tesekkurler.

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
Geri