falan filan inter milan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,406
ocypus diye bir şey hocam msi değil ki.Psu'su ne ki göremedim. BNL ise full range olan var TR'de o güzel.
ocypus diye bir şey hocam msi değil ki.Psu'su ne ki göremedim. BNL ise full range olan var TR'de o güzel.
Psu'su ne ki göremedim. BNL ise full range olan var TR'de o güzel.
Listemde.
anakart size bagli ben ileride ustune koyarak gidecegim derseniz vs simdiden en az b serisi bir sey alin
green sn3000
sogutucu nc5 yeterli olacaktir. (yine size bagli mp7 secebilirsiniz)
kasa ise 120a olabilir, is gorur.
Ocypus aslında bilinen marka da PSU'larıyla yani gram alakam yok. Modeli olsa @yusuf7878 bilir gibi.ocypus diye bir şey hocam msi değil ki.
C- belki.Ocypus aslında bilinen marka da PSU'larıyla yani gram alakam yok. Modeli olsa @yusuf7878 bilir gibi.
Yani bence de maximum o. Pek güven vermedi.C- belki.
Ben bu modele D+ tier verdim. Yalnızca temel korumaları karşılayabiliyor; C tier'i pek hak edemez.Ocypus aslında bilinen marka da PSU'larıyla yani gram alakam yok. Modeli olsa @yusuf7878 bilir gibi.
Çöp yani. C altı Psu kullanılmaz. Birde hocam yeri değil de Xpy Kyber 750w Gold hangi tierde ? Msi Mag A750GL aradaki fiyat farkına değer mi ?Ben bu modele D+ tier verdim. Yalnızca temel korumaları karşılayabiliyor; C tier'i pek hak edemez.
Bu arada SPL kriterlerine göre değerlendirdiğimizde normalde E tier alması gerekiyor. Ancak nedense C- vermişler. Yani kendi belirledikleri değerlendirme sistemine bile tam olarak uymuyorlar onu anlamadım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Çöp değil, giriş seviyesi sistemleri çalıştırır. Elektriksel performansında sorun yok. Zaten kullandığı platform çöp değil. Bpab seriside kullanıyor.Çöp yani. C altı Psu kullanılmaz. Birde hocam yeri değil de Xpy Kyber 750w Gold hangi tierde ? Msi Mag A750GL aradaki fiyat farkına değer mi ?
Bir konuma bakar mısınız hocam ?Çöp değil, giriş seviyesi sistemleri çalıştırır. Elektriksel performansında sorun yok. Zaten kullandığı platform çöp değil. Bpab seriside kullanıyor.
Kyber C+, A-GL B-.
İkisininde iç bileşenleri çok vasatın altında kalıyor.
![]()
I.R.O.N. PSU Tier List
docs.google.com
Burada yazıyor nedenleri.
Hocam ben pek anlamıyorum sinerjideki iyi mi?Çöp değil, giriş seviyesi sistemleri çalıştırır. Elektriksel performansında sorun yok. Zaten kullandığı platform çöp değil. Bpab seriside kullanıyor.
Kyber C+, A-GL B-.
İkisininde iç bileşenleri çok vasatın altında kalıyor.
![]()
I.R.O.N. PSU Tier List
docs.google.com
Burada yazıyor nedenleri.
Sistem hakkında pek yorum yapmam doğru olmaz, uzun süredir sistemlere bakmadım ama CL38 RAM hiç iyi gözükmedi gözüme.Hocam ben pek anlamıyorum sinerjideki iyi mi?