Şuanda en mantıklı satın alınacak 5080 modeli hangisi?

varsayımlar üzerine konumak zor. önce bir yaz cevaplarını ss olarak gönder buraya

bu hepsiburada departmanımız derken endeksten bahsediyor bunların markalarında hangi model var en baba 5080 her markayı veremezler tek kendi markaları en baba 5080 i versinler ozaman içlerinde

Şey de. Siz elinizdeki rtx 5080'leri yollayın ben deneyip arasından seçim. Sizi de uğraştırmamış olurum.

@troken g274qpx bozulmuştu senin qd oled monitör talep etmiştin ne oldu THH ile alabildin mi? İcra falan demişsin açtıgın konularda sonuç olarak oled monitör eline geçti mi?

Ticaret odası 47k fiyat belirledi demişsiniz baska bir forumda üstünden 2 ay civarı geçmiş. Ekran kartı kazandım dediginiz 9070xt modeli icin myidi? Ben anlamadım 1 yıldır ugrasıyorsunuz. Sonuç yok.
7718.webp

varsayımlar üzerine konumak zor. önce bir yaz cevaplarını ss olarak gönder buraya
Tüketici Hakem Heyeti kararı kapsamında değişimi onaylanan Gigabyte GeForce RTX 5080 Gaming OC 16GB ekran kartı önümüzdeki hafta stoklarımıza giriş yapacaktır.

Ürün stok girişinin tamamlanmasını takiben değişim işlemleri derhal gerçekleştirilecek olup, tarafınıza kayıtlı adresinize sevki sağlanacaktır.

Sevkiyat işlemi tamamlandığında kargo takip numarası ve gönderi detayları yazılı olarak sms olarak tarafınıza iletilecektir.

Süreçle ilgili herhangi bir sorunuz olması halinde bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dilerim.

Önümüzdeki hafta stoklara girecek diyor yeni model mi bu? Ben neden bekliyom bunları?
Ticaret odası 47k fiyat belirledi demişsiniz baska bir forumda üstünden 2 ay civarı geçmiş. Ekran kartı kazandım dediginiz 9070xt modeli icin myidi? Ben anlamadım 1 yıldır ugrasıyorsunuz. Sonuç yok.Alıntıyı görüntüle
Onlarda fiyat istemiş Ticaret odasından sonuç daha belli değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,429
Üyeler
189,263
Son üye
tuni
Geri