NVIDIAMDINTEL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,567
Segotep Lumos G6 Siyah 120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
yapılır. bende 2tane çektim bedava fiyat 6bakırlı led argb falan var2 tane alıp push pull mu yapılır mı ?
O nasil oluyor hocam bende thermalright assasin se var bunu aldam ikili takabiliyor muyum.2 tane alıp push pull mu yapılır mı ?
birinin sadece fanını kullanacam hocam kalanlarda yedek parça ihtiyaç olursa sadece fan alıp boşta olan bloğuda kullanabilirim.O nasil oluyor hocam bende thermalright assasin se var bunu aldam ikili takabiliyor muyum.
2025 de 2tanesi 1600 aldıydım sen düşün. gerçekten 2026 da bedava fiyat. vidalı sistemi de var. malzemesi de thermalright kadar var. fanı bi tık sesli kalabilir ona bişey diyememçektim 2 tane teşekkür ederim. birtane 14400f stock fanla kullanıyordum.
intel, amd uyumlu. çift fan takma olayıAm4 e uyumlu mu bi de push pullun olayı ne
köpek besleyen gece havlamasını düşünmez hocam2025 de 2tanesi 1600 aldıydım sen düşün. gerçekten 2026 da bedava fiyat. vidalı sistemi de var. malzemesi de thermalright kadar var. fanı bi tık sesli kalabilir ona bişey diyemem
Tekrar bitti kartı kaydetmişim alamadımköpek besleyen gece havlamasını düşünmez hocamteşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
stok eklemişler indirim devam ediyor hocam.
@NVIDIAMDINTEL
Daha yeni aldım nası bittiTekrar bitti kartı kaydetmişim alamadım