9070XT Kullanıp memnun kalan varmı?

ne alaka bu bileşenlerle 9070xt'nin? enteresan zihniyetmiş :D
ben vanguard 5070 ti almak istiyordum bütçe çıkmadı nitro 9070 xt aldım
5070 9070 xt yerine alınmaz bence
ki konu sahibi darboğaz yaşayacak sanırım zor iş işlemciyi yükseltebiliyorsa anca

güncel piyasanın açık ara en baba kartıdır. fiyatı şişmediği müddetçe tabi. alıp memnun kalmayan çok azdır. genelde %90 kullanıcısı bunu nasıl 30bintlye aldım diye şaşakalır. amd'nin insanları sizi nvidia'ya yedirmeyeceğim deyip piyasaya sürdüğü karttır :)
fiyat performansa laf atılmamalı zaten amd her zaman bu konuda geçilmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5060ti 16 gb olmaz o 9060xt den daha güçlü 9060xt 16 gb da bile darbogaz yiyebilrisin gibi internetten test izlemen lazım
darboğaz yemem çok önemli değil hocam benim için aslında onu demeye çalışıyorum sonuçta şuan kullandığım 1660 superden her türlü daha çok performans verecektir diye düşünüyorum işlemci anakart falan daha sonrasında değiştireceğim o yüzden diyordum biri değişcek olsa hepsi değişiyor ama ekran kartı değiştirirsem önce performansı arttırır bi sürelik idare ederim diye dedim

ben vanguard 5070 ti almak istiyordum bütçe çıkmadı nitro 9070 xt aldım
5070 9070 xt yerine alınmaz bence
ki konu sahibi darboğaz yaşayacak sanırım zor iş işlemciyi yükseltebiliyorsa anca
sistem ddr5 olsa sorun olmazdı ama ddr4deyim çok parça değşitirmem gerekcek ddr5 geçerken ram fiyatları tavan olduğundan dolayı ekran kartını aldıktan sonra hemen alamam kalan parçaları o yüzden darboğazla birlikte bi süre götürmesi lazım beni

Sorun olursa hep driver odaklı sorun oluyor maalesef. Kartın kendisi canavar gibi.

Sorun olursa hep driver odaklı sorun oluyor maalesef. Kartın kendisi canavar gibi.
haklısınız zaten her yeni kart çıktığındada olan tek sorun ya kart markasına bağlı oluyor yada driver sorunlarından kaynaklı oluyor fikrimce amd kartlar çıktıktan bi süre sonra alınınca daha iyi oluyor :D güncellemeler ile stabilleştiriyorlar

okuduğunu anlamak desen yok enteresan zihniyetmiş 😃
ne anlaşılmamış tam olarak? sanırım sen yazdığımı ters anlamışsın. yazılana hak veriyorum çünkü :)

yani diyor ki, 9070xt alıp bilgisayarında sorun yaşayıp ama aslında sorun diğer parçalar kaynaklı olmasına rağmen konu açıyor diyor
aynen bende hak verdiğim için yazdım ama herkes ters anlamış :D hak veriyorum arkadaşın yazdığına demek istedim yani :D

bu kartlarda sorun yaşıyanlar var. ama çok nadir olması lazım.

Her kartın sorun yaşayanı vardır en fazla anekdot olabilecek örneklerden model bazında yorum yapılmaz. Sapphire kartlarda da 9070XT'de de genel bir sorun yok.

9070xt kullanıp sorun yaşayanlar varmış sanırım tam araştırmadım fakat kullanıp değerlendirebilcek birisi varsa yardımcı olabilirmi 5070 almayı düşünüyorum fakat benzer fiyatlara 9070xt var saf gücü ile birlikte multi frame gene gerek kalmıyor o yüzden 9070xt alırsam daha fazla para baymaya gerek kalmayacak driver sorunları yaşayan veya herhangi başka bir sorun yaşayan varmı? ve tek tek ileriye doğru parçaları değiştireceğim 1660 super i5 10600 kullanıyorum ekran kartını 5070 alıp idarelik darboğaz olsada bir süre öyle kullanmayı düşünüyordum 5070ti ile kapışan bir kartı i5 10600 ile kullanırsam ne kadar performans düşüşü alırım ve kullanılabilirmi?
Memnunum sorunsuz, tüm driverlarım otomatik güncel ve performans çok iyi

9070xt kullanıp sorun yaşayanlar varmış sanırım tam araştırmadım fakat kullanıp değerlendirebilcek birisi varsa yardımcı olabilirmi 5070 almayı düşünüyorum fakat benzer fiyatlara 9070xt var saf gücü ile birlikte multi frame gene gerek kalmıyor o yüzden 9070xt alırsam daha fazla para baymaya gerek kalmayacak driver sorunları yaşayan veya herhangi başka bir sorun yaşayan varmı? ve tek tek ileriye doğru parçaları değiştireceğim 1660 super i5 10600 kullanıyorum ekran kartını 5070 alıp idarelik darboğaz olsada bir süre öyle kullanmayı düşünüyordum 5070ti ile kapışan bir kartı i5 10600 ile kullanırsam ne kadar performans düşüşü alırım ve kullanılabilirmi?
4k için yetersiz ama 2k için güzel kart.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,041
Üyeler
189,202
Son üye
pato384
Geri