9070XT Kullanıp memnun kalan varmı?

şu an 5070ti kullanıyorum ucuz diye almıştım açıkçası 9070xt ile bi farkını hissetmedim
9070xt kullanırken AAA oyunlar oynadınızmı hocam gerçekten içimde kalıyor bir süredir açabileceğim en yüksek ayarlarda herşeyi açmak istiyorum rt pt dahil saf güç ile veya frame gen ile herşeyi kaldırabilicek bir kartmı?

siz sapphire kullanıyorsunuz gördüğüm kadarıyla bi sorun yaşamadıysanız o zaman değerlendirmeler eski olduğundandır sanıyorum güncellemeler ile sorun varsada düzeltilmiştir herhalde
Arkadaşımda powercolor red devil kullanıyor. Yapay zekaya gerek kalmadan her oyunu çatır çatır oynuyor.

Cuda çekirdekleriyle işiniz yoksa sadece oyun oynayacaksanız 9070xt alın 5080e kafa tutuyor (oyunda)

2k da bile darbogaz yersin 5070ti dan daha güçlü bir karttan bahsediyoruz işelmciniz yetersiz
anladım hocam saolun yorumunuz için o zaman sanırım tek tek parça değiştirmeyi unutayım en iyisi ddr4 sistem kullanıyorum çünkü yeni işlemci almak istesem ddr5 anakarta geçmem gerekiyor düz sistem alırım daha iyi

9070xt kullanırken AAA oyunlar oynadınızmı hocam gerçekten içimde kalıyor bir süredir açabileceğim en yüksek ayarlarda herşeyi açmak istiyorum rt pt dahil saf güç ile veya frame gen ile herşeyi kaldırabilicek bir kartmı?
bence fazlasıyla yeterli

anladım hocam saolun yorumunuz için o zaman sanırım tek tek parça değiştirmeyi unutayım en iyisi ddr4 sistem kullanıyorum çünkü yeni işlemci almak istesem ddr5 anakarta geçmem gerekiyor düz sistem alırım daha iyi
en mantıklsı dedigim gibi yapmak ddr4 den devam edip ryzen 5600 2.el ve sıfır b550 anakart alıp devam ediceksiniz yada kasayı komple satıp ekran kartı parasını üzerine koyup biraz daha para ekleyip güzel bir sistem alıcaksınız sıfırdan

en mantıklsııs dedigim gibi yapmak ddr4 den devam edip ryzen 5600 2.el ve sıfır b550 anakart alıp devam ediceksiniz yada kasayı komple satıp ekran kartı parasıın koyup biraz daha para ekleyip güzel bir sistem alıcaksınız sıfırdan
hocam dediğiniz gibi yapardım ama anakartta değiştirmem lazım bilgisayarı babamla birlikte kullanıyoruz 2. el ürün kullanmak istemez parça satıp yeniden alırken biraz boş titizliği var sanırım boşvereyim şimdilik veya 5060ti kullanabilirim sanırım bu işlemciyle? 9060xt olur dediniz o halde 5060ti da olur diye düşündüm fakat 2kda performans açısından her oyunda beni tatmin eder mi? sizce?

Gücü belli bu arada pt fln açarsında biraz ayar kısarsın adam akıllı ultra+pt için 5080-5090 lazım

hocam dediğiniz gibi yapardım ama anakartta değiştirmem lazım bilgisayarı babamla birlikte kullanıyoruz 2. el ürün kullanmak istemez parça satıp yeniden alırken biraz boş titizliği var sanırım boşvereyim şimdilik veya 5060ti kullanabilirim sanırım bu işlemciyle? 9060xt olur dediniz o halde 5060ti da olur diye düşündüm fakat 2kda performans açısından her oyunda beni tatmin eder mi? sizce?
5060ti 16 gb olmaz o 9060xt den daha güçlü 9060xt 16 gb da bile darbogaz yiyebilrisin gibi internetten test izlemen lazım

9070xt kullanıp sorun yaşayanlar varmış sanırım tam araştırmadım fakat kullanıp değerlendirebilcek birisi varsa yardımcı olabilirmi 5070 almayı düşünüyorum fakat benzer fiyatlara 9070xt var saf gücü ile birlikte multi frame gene gerek kalmıyor o yüzden 9070xt alırsam daha fazla para baymaya gerek kalmayacak driver sorunları yaşayan veya herhangi başka bir sorun yaşayan varmı? ve tek tek ileriye doğru parçaları değiştireceğim 1660 super i5 10600 kullanıyorum ekran kartını 5070 alıp idarelik darboğaz olsada bir süre öyle kullanmayı düşünüyordum 5070ti ile kapışan bir kartı i5 10600 ile kullanırsam ne kadar performans düşüşü alırım ve kullanılabilirmi?
güncel piyasanın açık ara en baba kartıdır. fiyatı şişmediği müddetçe tabi. alıp memnun kalmayan çok azdır. genelde %90 kullanıcısı bunu nasıl 30bintlye aldım diye şaşakalır. amd'nin insanları sizi nvidia'ya yedirmeyeceğim deyip piyasaya sürdüğü karttır :)

güncel piyasanın açık ara en baba kartıdır. fiyatı şişmediği müddetçe tabi. alıp memnun kalmayan çok azdır. genelde %90 kullanıcısı bunu nasıl 30bintlye aldım diye şaşakalır. amd'nin insanları sizi nvidia'ya yedirmeyeceğim deyip piyasaya sürdüğü karttır :)
tek sıkıntısı psu ram işlemci ssd soğutucu sıkıntısı yaşayıp 9070 XT DONMA ÇÖKME sorunu diye başlık açanı bol

Geri