7500TL bütce için kulaklık önerisi

hyperban

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
7500
Beyaz renk kulaklık arıyorum nova5'in pedleri çok beyaz olduğu için vazgeçtim nova 3!ün pedler gri 5.700TL nova5 7200TL oyun için kullanıcam belki arada müzik dinlerim nova3 çok mu eski farklı önerileriniz var mı
max 7.5k olacak sekil

O fiyatlara ses kartı ve stüdyo kulaklığı al derdim. Ama çok bilgim yok, başka forumlarda istiyorsan bütçeyi ₺10K kadar esnetip ses kartı ve stüdyo kulaklığı önerisi isteyin, Çağ atlarsınız. O fiyatlara oyuncu kulaklığı altında satılan şeyleri de önermiyorum.

Onun yerine ATK N9 Ultra turuncu modeli alınabilir.

O fiyatlara ses kartı ve stüdyo kulaklığı al derdim. Ama çok bilgim yok, başka forumlarda istiyorsan bütçeyi ₺10K kadar esnetip ses kartı ve stüdyo kulaklığı önerisi isteyin, Çağ atlarsınız. O fiyatlara oyuncu kulaklığı altında satılan şeyleri de önermiyorum.

Onun yerine ATK N9 Ultra turuncu modeli alınabilir.
hocam sistemi beyaz topladığım için beyaz renk istiyorum atk nın stoğunu bekliyorum ama gelcek gibi değil stüdyo kulaklıkları pahalı gibi oyun için kullanıcam bilgisayarda dizi film için hoparlör kullanırım kulaklık takmayı çok sevmiyorum

Beyaz renk kulaklık arıyorum nova5'in pedleri çok beyaz olduğu için vazgeçtim nova 3!ün pedler gri 5.700TL nova5 7200TL oyun için kullanıcam belki arada müzik dinlerim nova3 çok mu eski farklı önerileriniz var mı
max 7.5k olacak sekil
mchose x9 al. steelseries serisi saçma pahalı ve asla etmezs yarı fiyatına bile alınmazlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,405
Üyeler
190,026
Son üye
AbdurrahmanFX
Geri