Oyunlardan Zevk Almıyorum.

Cok Tesekkur Ederım Degerlı Vaktını Ayırıp Yorumunu Bıraktıgın Icın Karar Verdım Gıbı Ama Ya Sistemi Satma Zamanı Gelmıs Gibime Geliyor
şöyle diyim 2 ay önce ( LG ULTRAGEAR 39 240 HZ OLED) Monitör aldım ve bana alma alma pişman olursun vs vs dediler ama gram pişmanlım yok ayrıca DDR5 full Asus bileşen sistem aldım total 450k para harcadım ve bana hevesin geçer alma dediler 10 yıldan fazladır oyunlar hayatımda 1 gram pişmanlığım yok ve hevesi geçmedi günlük hayatta iş yerinde kavga etmek ailesel sorunlar veya gelecek kaygısı yaratabilecek ÖRN ; okul üni gibi problemler seni sistemi satmaya itebilir oyun hevesinden soğutabilir ama ani karar vermemelisin bence çünkü sistemin çok iyi gençsin önünde uzun yol var bence satma dursun mezuna mı kaldın ? sg et takma kıyamet kopmadı ya vardır bunda da bir hayır hemen olumsuzluğa düşme kötü düşünme herşeyde hayır vardır

Kalk spor yap, bir yerden sonra hiçbir oyun sizi mutlu etmez çünkü. Sosyal olmanız lazım sosyallik mutluluktur, pc dopamin salgılamaz bir yerden sonra. Hareket edin.

Kelepir fiyata alırım sistemi :kekw:

Ben de arada yalnız kalıyorum evde, o rahatlığı ve keyfi başka hiçbir yerde bulamıyorsun :D İşte dengeyi tutturmak lazımda nasıl yapacaksın o mesele. Hem hanımı mutlu edeceksin, hem çalışacaksın, hem çocuk ile ilgileneceksin ondan sonra arta kalan vakitte kendini eğlendireceksin. Sanırım eşiniz sizin gülmenizden ziyade ''başkaları ile eğlenip gülüyor'' diye düşünüp alınmış. Aslında hem haklı hem haksız.

Oyunda olsun gerçekte olsun erkekler arasında dönen muhabbetin eğlencesini başka bir sohbette veya aktivitede yakalamak mümkün değil bu yüzden boşa trip atmış sayılır. Ancak buradan çıkan diğer sonuç eşiniz ile yeterince ''güzel'' vakit geçirmiyorsunuz/geçiremiyorsunuz sanırım, burada da suçlu olup olmadığınız günlük rutininize ve yaşam standartlarınıza bağlı :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AoT izledim bir tek. Ona da psikolojik korku/gerilim tarzı bir konusu var diye başlamıştım. İlk 2 sezon özellikle tam istediğimi vermişti. Sonraki sezonlarda yine çok iyiydi. Ondan sonra One Punch Man izledim bir tek göz atayım diye. Güzel animeler var ancak bakalım ne zaman izleyeceğim.
eşimle muyluyum başkan sadece hep veren kendinden ödün veren gibi hissettiğm durumlar da araya mesafe koyuyuorum

Yaşım 34. Uzun zamandır bende benzer bir haldeydim. Hiçbir oyun beni kendine çekmiyor, hemen sıkılıyordum. Bugüne kadar hiçbir oyunu 150saatten fazla oynamamışımdır.
Bu oyun ve bu türle tanışana kadar 😀

Alıntıyı görüntüle
Edit: üstteki arkadaşa katılıyorum. Her şey bir noktada kafa rahatlığına bakıyor.
çocukluğumuzda ki beceri ve şans oyunlarından nadir olarak yapılan yeni oyunlardan biri olduğu için öyle şimdi hep paytowin öde güçlen yoksa zamana bekle ki bekle

şöyle diyim 2 ay önce ( LG ULTRAGEAR 39 240 HZ OLED) Monitör aldım ve bana alma alma pişman olursun vs vs dediler ama gram pişmanlım yok ayrıca DDR5 full Asus bileşen sistem aldım total 450k para harcadım ve bana hevesin geçer alma dediler 10 yıldan fazladır oyunlar hayatımda 1 gram pişmanlığım yok ve hevesi geçmedi günlük hayatta iş yerinde kavga etmek ailesel sorunlar veya gelecek kaygısı yaratabilecek ÖRN ; okul üni gibi problemler seni sistemi satmaya itebilir oyun hevesinden soğutabilir ama ani karar vermemelisin bence çünkü sistemin çok iyi gençsin önünde uzun yol var bence satma dursun mezuna mı kaldın ? sg et takma kıyamet kopmadı ya vardır bunda da bir hayır hemen olumsuzluğa düşme kötü düşünme herşeyde hayır vardır
bende 27 inch aldım. fps oyunlarında kolsuzlaştım biranda sonra 19 inch aldım büyük ekran video film için kücük ekranda oyun oynuyorum ilginç bi şekilde kücük ekranda daha başarılıyım.

Son düzenleme:
Sistem geliştikçe zevk azalıyor bu bir gerçek.

Yaş 41 e dayandı :).
90-95 arasında komşunun çocuğunda atari vardı. Fena oynardık.
96 da abim bilgisayar aldıydı. Windows 95 sistem. 97-98 de demo cd oyunları oynardık. 99-2000 lerde arkadaşlarımla pc de atari oyunları fifa ve delta force oynardık liseden çıkınca.

Üniversite ye gidince 1 pc aldık :). Tv kartı vb çok zevkliydi. Tomb raider oynardık. Çeşitli oyunlar vb. O zaman gta 3 yeni çıkmıştı crackli kurmuştum ama sistem çok yavaş açıyordu.

Onca yıl saatlerce oyun oynadık. Ailede 3 erkek kardeş olunca koltuk boş kalmazdı :).

Şimdi güzel bir sistem var elimde. Ama öncesinde laptop da vardı. Laptop u sattığıma çok pişman oldum.
Masaüstü şimdi rocket lig var. Bir arkadaşımla arada giriyoruz. Zevkli oluyor baya :).

Normal oyun oynamıyorum. Cs go mesela eskiden forum sitem vardı (Csfrag). O kadar Cs oynamamıza rağmen son 10 yıldır 1-2 kez oynadım.
Aslında bakınca oyun oynarım yine ama öncelikler biraz değişti. Hayat şartlarından dolayı. İnsanlar hiç bir şeyden zevk almaz oldu. Bir şeye sahip oldun mu ve teksen bir tadı olmuyor.
O yüzden çevre önemli. Bir de çok pc başında durmak iyi değil. Spor yapmak vb sonra arada iki oyun atmak daha zevkli oluyor .

Yaş 41 e dayandı :).
90-95 arasında komşunun çocuğunda atari vardı. Fena oynardık.
96 da abim bilgisayar aldıydı. Windows 95 sistem. 97-98 de demo cd oyunları oynardık. 99-2000 lerde arkadaşlarımla pc de atari oyunları fifa ve delta force oynardık liseden çıkınca.

Üniversite ye gidince 1 pc aldık :). Tv kartı vb çok zevkliydi. Tomb raider oynardık. Çeşitli oyunlar vb. O zaman gta 3 yeni çıkmıştı crackli kurmuştum ama sistem çok yavaş açıyordu.

Onca yıl saatlerce oyun oynadık. Ailede 3 erkek kardeş olunca koltuk boş kalmazdı :).

Şimdi güzel bir sistem var elimde. Ama öncesinde laptop da vardı. Laptop u sattığıma çok pişman oldum.
Masaüstü şimdi rocket lig var. Bir arkadaşımla arada giriyoruz. Zevkli oluyor baya :).

Normal oyun oynamıyorum. Cs go mesela eskiden forum sitem vardı (Csfrag). O kadar Cs oynamamıza rağmen son 10 yıldır 1-2 kez oynadım.
Aslında bakınca oyun oynarım yine ama öncelikler biraz değişti. Hayat şartlarından dolayı. İnsanlar hiç bir şeyden zevk almaz oldu. Bir şeye sahip oldun mu ve teksen bir tadı olmuyor.
O yüzden çevre önemli. Bir de çok pc başında durmak iyi değil. Spor yapmak vb sonra arada iki oyun atmak daha zevkli oluyor .
süleyman bey crafting kafası var sende galiba istersen bi oyun üzerinde anlaşıp 2 ihtiyar takılalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,095
Üyeler
189,968
Son üye
Börteçine
Geri