WİNDOWS 10 DAN 11 E GEÇME

kıçırıldın

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
112
Beyler aktif win 10 kullanıyorum içinde yüklü oyunlar dosyalar programlar falan var. Hiç format atmadan 11 e geçsem bunlar silinir mi yoksa yedek alıp 0 dan format atmak mı gerekir ?

hatalarla boğuşmaya hazırım dersen geç ama bence geçme

hatalarla boğuşmaya hazırım dersen geç ama bence geçme
win 11 mi sıkıntı yoksa böyle geçişte mi sorun olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

format atmadan 11 e geçmek tavsiye edilmiyor 0 dan format atmak mantıklı
windows 10 formatınıda daha 1 hafta önce attım sıkıntılar çıkarmaya başladı dedim bir araştırayım direkt geçiş falan var mı diye

win 11 mi sıkıntı yoksa böyle geçişte mi sorun olur
win11 bence hala tamamlanabilmiş bir sistem değil , bir şey silmeden geçmek zaten onlarca hatayı göz önüne almak demek

alacağın hataları düzeltene kadar on kere sistemi tekrar kurarsın

win11 bence hala tamamlanabilmiş bir sistem değil , bir şey silmeden geçmek zaten onlarca hatayı göz önüne almak demek

dediklerine göre eski dosyaları bir yere yedekliyormuş ne bileyim kararsız kaldım

anladım teşekkürler

win 11 pro kullanıyorum stabil değil leş de değil ama ara ara sorun yaşıyorum stabilse hiç geçme gerek yok win10 kurmayı düşünüyorum ben
1 hafta önce format attım o zamana kadar sıkıntısız çalışıyordu formattan sonra hafif hafif donmalar oyunlarda takılmalar yaşamaya başladım

windows 11 in daha en az 2 senesi var düzelmesi için
1771956913369.webp
şöyle sorun çıkıyor ya güncelleştirme almıyor artık ama formattan önce hiç çıkmıyor güncelsiniz yazıyordu denetle yaptıkça

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,463
Üyeler
189,270
Son üye
Bayra.m
Geri