Havit salı indirimlerinden şu ürünü ₺400 civarına almıştım. Daha önceden Redragon GS500 vardı. O da 5w5 gibi gözüküyor kağıt üstünde, ama bunun sesi ve açıkçası malzeme kalitesi daha iyiydi. Şu an hatta kullanıyorum, memnunum.
Havit SK216 RGB Işıklı Stereo Bilgisayar Hoparlörü – 5W×2, USB + 3.5mm, Dokunmatik Işık Kontrolü - Siyah
www.havitstore.com.tr
Ama belirteyim hoparlör anakartın ses kartına bağlı olduğundan, bağlantıda önerdiğim Realtek ayarını yapın. Genelde giriş ve orta seviye anakartlarda (Gaming falan özel değilse) giriş seviyesi bir ses kartı oluyor. Ekolayzer ayarı yapmadan ses boğuk ve az geliyor.
Jak girişli kulaklıklar tamamen anakartınızdaki ses kartına baktığından, genellikle 50, 53, 60 mm diye pazarlanan kulaklıkların sesleri boğuk ve az geliyor. Çoğu kullanıcı ucuz diye aldığından bu kulaklıkların sesini iyileştirmeyi de pek anlamıyorum.
Bu konuda size sesi iyileştirmek için üç tane yöntem göstereceğim. Ses kartı yöntemi sadece Jak kulaklık(yani arka ve ön taraftaki jak girişine takılan) ve hoparlörler için geçerlidir. Diğer iki yöntemi ses kartı olan USB girişli kablolu ve kablosuz ürünlerde de kullanabilirsiniz.
İlk olarak ses kartı yöntemini anlatacağım. Bunun için...
Jak girişli kulaklıklara göre daha iyi oluyor hoparlör sesleri.
Neyse yukarıdaki ürünün stoğu beklenebilir veya şu ürünün Salı günleri indirime girmesini de bekleyebilirsiniz. Hoparlörde iyi ürünler bence ₺3000-4000 civarından başlıyor. Uygun fiyata bu tarz Çin üretimi ürün almak çok daha mantıklı.
Bu ürün benim aldığıma göre bir tık daha iyi anladığım kadarıyla. Üstteki görsel SK208 PRO'nun, alttaki ise bendeki hoparlörün.
Havit Gamenote SK208 PRO RGB Işıklı 2.0 Stereo Gaming PC Hoparlör
www.havitstore.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle