sistemtoplayıcı
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
merhaba hocam.93 bin liraya hazır sistem önerebilir misiniz? anakartta wifi desteği gerekli, özelleştirmelerde olmalı yani. @ahmttunc
teşekkürler hocammerhaba hocam.
![]()
Phantom Prime | AMD Ryzen 7 7800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5080 16 GB | 2 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Phantom Prime | AMD Ryzen 7 7800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5080 16 GB | 2 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
kasa ve soğutucuyu daha sonra değiştirerek bunu almak mantıklı gibi.
hocam 9070xt + 9700x daha mantıklı değil mi?İşlemci amd olsaydı süper olurdu fakat bu fiyata mümkün değil.
32gb ram+360 mm sıvı soğutma+güzel kasa + anakart vs. sistemde tek göze batan işlemci oda 9600x e yakın diye biliyorum gerisinde olabilir fakat çok büyük bir fark yok.
Alıntıyı görüntüle
intel önermesem de 5070ti var 32 ram var anakart iyi soğutması iyi bence çok daha mantıklıhocam 9070xt + 9700x daha mantıklı değil mi?
hocam intele sıcak bakmıyorum maalesefintel önermesem de 5070ti var 32 ram var anakart iyi soğutması iyi bence çok daha mantıklı
bende bakmıyorum ama gerrekli soğutmayı koymuşlar. ayrıca amd ekrna kartına da sıcak bakmamalısınhocam intele sıcak bakmıyorum maalesef
yok valla amd gpuya sıcak fırsatların amblemindeki alev kadar sıcak bakabilirbende bakmıyorum ama gerrekli soğutmayı koymuşlar. ayrıca amd ekrna kartına da sıcak bakmamalısın
yine birini daha kendinle beraber yakma peşindesin slşjkdfhngljsdhbfgljkbyok valla sıcak fırsatların amblemindeki alev kadar sıcak bakabilir![]()
he sen o troll çocuksun kanka boş ver yazmadım say sana ya takıl senyine birini daha kendinle beraber yakma peşindesin slşjkdfhngljsdhbfgljkb
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
amd almayın aldırmayın da millet abuk sabuk sorunlar yaşayıp duruyo. adamlar keyfi 9080xt getirmiyo 9060xt ve 9070xt satıyo diye sesleri çıkmıyo