S23 ultradan S25 edgeye geçilir mi

Rolland

80+
Reaksiyon skoru
89
Arkadaşlar s23 ultra cihazım var ve cidden çok büyük cebime falan sığdırmakda zorluk çekiyorum alırken bu kadar olacağını düşünmemiştim açıkcası. kompakt bir telefon arıyorum ama amiral gemisi düzeyinde olacak s25 Edgeyi düşündüm aman aman fiyat farkı yok 3 nesil önde bir işlemcisi var çok çok daha ince ve hafif bir cihaz sizce geçilir mi? Kamera lensleri farkı ve batarya kapasitesi tabii ki soru işareti

Arkadaşlar s23 ultra cihazım var ve cidden çok büyük cebime falan sığdırmakda zorluk çekiyorum alırken bu kadar olacağını düşünmemiştim açıkcası. kompakt bir telefon arıyorum ama amiral gemisi düzeyinde olacak s25 Edgeyi düşündüm aman aman fiyat farkı yok 3 nesil önde bir işlemcisi var çok çok daha ince ve hafif bir cihaz sizce geçilir mi? Kamera lensleri farkı ve batarya kapasitesi tabii ki soru işareti
S23 Ultra Ve S25 Edge Arasında Hiç Bir Fark Olmaz Düz S25 , S26 Alırsan Rahatlarsın Ancak .

Ana kamerası iyi o cihazın ama boyut olarak Edge de büyük bence, ince ve hafif ama ufak değil yine cebe sığması kolay olmaz bence.

Ufak cihaz istiyorsan düz S26 bak çıkınca.

Nasıl yani tam anlamadım daha da açar mısınız?
S23 Ultra 6,8 İnç , S25 Edge 6,7 İnç .

Bundan Dolayı Pek Bir Farkı Olmaz Boyut Konusunda Tek Fark Olur S25 Edge Daha İnce Ve Güncel Bir Model Olduğu İçin .

Ana kamerası iyi o cihazın ama boyut olarak Edge de büyük bence, ince ve hafif ama ufak değil yine cebe sığması kolay olmaz bence.

Ufak cihaz istiyorsan düz S26 bak çıkınca.
Size ciddi söylüyorum arkadaşıma al dedim benin cebime sığmıyor az sende dursun cebini yırtmış

Size ciddi söylüyorum arkadaşıma al dedim benin cebime sığmıyor az sende dursun cebini yırtmış
Ultra kullanıp cebe koyan pek görmedim zaten. Genelde çanta taşıyor bunları kullananlar. Ben hep düz modellerden yürüyorum büyük sevmiyorum 😀

S25 Edge ince ve hafif ama yine büyük demek istediğim o.

Ultra kullanıp cebe koyan pek görmedim zaten. Genelde çanta taşıyor bunları kullananlar. Ben hep düz modellerden yürüyorum büyük sevmiyorum 😀
10x telefoto falan filan derken heves ettik aldık cebimize koyamıyoruz 😃

S25 edge alınmaz. Kompakt telefon istiyosan ya S25 alacaksın, ya da bugün lansmanı gerçekleşecek S26 alacaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,642
Üyeler
189,890
Son üye
Sorunum Var
Geri