Cities Skylines 2 süper bence de çok ağır oyun, iyi bir sistem olsa ilk bunu oynamak isterdim benim sistem ilk oyunda bile 20-30FPS zor veriyorcity and skylines 2, simcity 4, rimworld, Workers & Resources
Cities Skylines 2 süper bence de çok ağır oyun, iyi bir sistem olsa ilk bunu oynamak isterdim benim sistem ilk oyunda bile 20-30FPS zor veriyorcity and skylines 2, simcity 4, rimworld, Workers & Resources
Kendimi kaptıramadım, sanki bir amacı yokmuş gibi oynuyorum. Oynanış sıralaması nasıl olmalı?rimworldhatta dlc ler ve modlar için yardım istersen burdayım.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Hala satılık mı bilmem ama stonehearth da çok iyi bir oyundu.
şu oyunu oynamayı öğrenmem lazım ya valla öğretir misin hocamrimworldhatta dlc ler ve modlar için yardım istersen burdayım.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Hala satılık mı bilmem ama stonehearth da çok iyi bir oyundu.
Valla bende ya.şu oyunu oynamayı öğrenmem lazım ya valla öğretir misin hocam![]()
çok kıyak oyun ama oynamayı bilmiyoruz bu arada şimdi aklıma geldi prison architect öneririm baya eğlenirsin benceValla bende ya.
Vallahi öyle bir oyun ki gel otur öğreteyim diyememşu oyunu oynamayı öğrenmem lazım ya valla öğretir misin hocam![]()
Teşekkür ederim, RimWorlde tekrar bakacağım.çok kıyak oyun ama oynamayı bilmiyoruz bu arada şimdi aklıma geldi prison architect öneririm baya eğlenirsin bence
Şimdi indirdim. Mod önerin var mı?Vallahi öyle bir oyun ki gel otur öğreteyim diyememoynayıp tecrübe etmen lazım çok büyük çok özgür çok içerik hepsini öğretmeye çalışsam çok uzun sürer.
kral düz bilmem gerekenler yeter ya ilk kez öyle bi oyun oynayacağım mesela kısayol tuşlarını bilmiyorum o kadar yaniVallahi öyle bir oyun ki gel otur öğreteyim diyememoynayıp tecrübe etmen lazım çok büyük çok özgür çok içerik hepsini öğretmeye çalışsam çok uzun sürer.
Para verseler oyun öğretmenliği yapmam diyorsun yani.Vallahi öyle bir oyun ki gel otur öğreteyim diyememoynayıp tecrübe etmen lazım çok büyük çok özgür çok içerik hepsini öğretmeye çalışsam çok uzun sürer.
YT de bir sürü rehber var kankam özellikle mayego kanalının rehberlerine bakabilirsin ben onları izleyip öğrendim.kral düz bilmem gerekenler yeter ya ilk kez öyle bi oyun oynayacağım mesela kısayol tuşlarını bilmiyorum o kadar yani![]()
Para verseler kralını öğretirim kitabını yazarım sıkıntı yok.Para verseler oyun öğretmenliği yapmam diyorsun yani.
Ben yeni bir meslek türettim, oyun öğretmenliği.
Hele bana bir ara abi hoi4 öğret diye ekleyenler oluyordu Steam'den ama ben abi değilim daha 16 yaşında bir veleddim o zaman. Bir de arayan 7 yaşında 8 yaşında çıkıyor gençler hızlı. Bir ince ses ile konuşuyor sanarsın kız ciddiyet kuramıyorum ki 2. Dünya savaşı anlatayım.
harmony bütün modların anası zatenTeşekkür ederim, RimWorlde tekrar bakacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi indirdim. Mod önerin var mı?
Saatini kaça yapıyon usta ?Para verseler kralını öğretirim kitabını yazarım sıkıntı yok.
Alıntıyı görüntüle
Vallahi piyasasını öğrenmem lazım öyle kafadan fiyat çıkarmak zor.Saatini kaça yapıyon usta. ?
Teşekkür ederim.YT de bir sürü rehber var kankam özellikle mayego kanalının rehberlerine bakabilirsin ben onları izleyip öğrendim.
Para verseler kralını öğretirim kitabını yazarım sıkıntı yok.
Alıntıyı görüntüle
harmony bütün modların anası zaten
butter++ oyundaki kasma donmaları yok ediyor
pick up and haul
rimhud (bu olmadan rimworld oynayan bordo berelidir)
camera+
smarter construction
vallahi saysam 50 tane sayarım ama bu saydıklarım olmadan oynamak çok zor.