Şehir Kurma Oyunları Önerileri

şu oyunu oynamayı öğrenmem lazım ya valla öğretir misin hocam :D
Vallahi öyle bir oyun ki gel otur öğreteyim diyemem :D oynayıp tecrübe etmen lazım çok büyük çok özgür çok içerik hepsini öğretmeye çalışsam çok uzun sürer.

çok kıyak oyun ama oynamayı bilmiyoruz bu arada şimdi aklıma geldi prison architect öneririm baya eğlenirsin bence
Teşekkür ederim, RimWorlde tekrar bakacağım.😊😊
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vallahi öyle bir oyun ki gel otur öğreteyim diyemem :D oynayıp tecrübe etmen lazım çok büyük çok özgür çok içerik hepsini öğretmeye çalışsam çok uzun sürer.
Şimdi indirdim. Mod önerin var mı?

kral düz bilmem gerekenler yeter ya ilk kez öyle bi oyun oynayacağım mesela kısayol tuşlarını bilmiyorum o kadar yani :D

Para verseler oyun öğretmenliği yapmam diyorsun yani. :kekw:
Ben yeni bir meslek türettim, oyun öğretmenliği.
Hele bana bir ara abi hoi4 öğret diye ekleyenler oluyordu Steam'den ama ben abi değilim daha 16 yaşında bir veleddim o zaman. Bir de arayan 7 yaşında 8 yaşında çıkıyor gençler hızlı. Bir ince ses ile konuşuyor sanarsın kız ciddiyet kuramıyorum ki 2. Dünya savaşı anlatayım.

kral düz bilmem gerekenler yeter ya ilk kez öyle bi oyun oynayacağım mesela kısayol tuşlarını bilmiyorum o kadar yani :D
YT de bir sürü rehber var kankam özellikle mayego kanalının rehberlerine bakabilirsin ben onları izleyip öğrendim.

Para verseler oyun öğretmenliği yapmam diyorsun yani. :kekw:
Ben yeni bir meslek türettim, oyun öğretmenliği.
Hele bana bir ara abi hoi4 öğret diye ekleyenler oluyordu Steam'den ama ben abi değilim daha 16 yaşında bir veleddim o zaman. Bir de arayan 7 yaşında 8 yaşında çıkıyor gençler hızlı. Bir ince ses ile konuşuyor sanarsın kız ciddiyet kuramıyorum ki 2. Dünya savaşı anlatayım.
Para verseler kralını öğretirim kitabını yazarım sıkıntı yok.
1772043174819.webp

Teşekkür ederim, RimWorlde tekrar bakacağım.😊😊

Şimdi indirdim. Mod önerin var mı?
harmony bütün modların anası zaten :D
butter++ oyundaki kasma donmaları yok ediyor
pick up and haul
rimhud (bu olmadan rimworld oynayan bordo berelidir)
camera+
smarter construction

vallahi saysam 50 tane sayarım ama bu saydıklarım olmadan oynamak çok zor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Senr
YT de bir sürü rehber var kankam özellikle mayego kanalının rehberlerine bakabilirsin ben onları izleyip öğrendim.

Para verseler kralını öğretirim kitabını yazarım sıkıntı yok.
Alıntıyı görüntüle

harmony bütün modların anası zaten :D
butter++ oyundaki kasma donmaları yok ediyor
pick up and haul
rimhud (bu olmadan rimworld oynayan bordo berelidir)
camera+
smarter construction

vallahi saysam 50 tane sayarım ama bu saydıklarım olmadan oynamak çok zor.
Teşekkür ederim.

Geri