Android Düz S26 S25 Ultra ile aynı fiyata çıktı

Bir de samsungun sitesi her zaman çok daha yüksekte oluyor diğer sitelere düşsün 90k bandına düşerse düşünülür

Fiyatlar kötü fakat insanlar bu kadar tepkiyi hiç applea göstermiyor değer korusa bile zaten bu telefonlar 1 2 senelik değil bence çok gereksiz tepki geldi zaten fiyatların düşeceği belli ilk defa bu sene olmuyor
evet apple kitlesi markaya tapıyo laf eden yok. samsung tarafında da evet uzun ömürlü ama s25 ultra da uzun ömürlü s24 ultra da uzun ömürlü şuan bile. ha s24 ultra alınmaz ama s25 ultra şuan çok mantıklı hele de s26 ultra ile aralarında 32k fark varken

Tepe model cihaz alıyosak öncelikle kendi kullanımımı düşünürüm yarın etceğim zararı düşünceksem zaten telefona o kadar vermem. Bana 26 serisi de 17 pro serisi de saçma geliyor açıkcası. Iphone 17 düz modeli güzel alınırsa o alınır gerisi aşırı kazık. Xiaomiyi bekleyelim bakalım belki ondan bir süpriz gelir.
Apple Pro Max serisini alanlar genelde 2 senede bir üstüne koyup son modele geçiyor. Ben de sevmiyorum gerçi ama ekonomik açıdan mantıklı değil diyemem en az maliyetle son model kullanıyorlar 😀

Bir de samsungun sitesi her zaman çok daha yüksekte oluyor diğer sitelere düşsün 90k bandına düşerse düşünülür
güvenilir satıcılarda başta fark olmaz

Fiyatlar kötü fakat insanlar bu kadar tepkiyi hiç applea göstermiyor değer korusa bile zaten bu telefonlar 1 2 senelik değil bence çok gereksiz tepki geldi zaten fiyatların düşeceği belli ilk defa bu sene olmuyor
Apple kötü fiyat çekmedi çünkü, kitlesinin beklentisine uygun fiyatlar geldi. Cihaz kötüydü bence o ayrı.

Samsung bu sene baya batırmış ama 70K ya S25U sattı bu adamlar geçen sene, şimdi kim niye 100K versin ki buna ne yenilik var?

@ayranli_tuz Senin fiyat tahminleri tutmadı sanırsam.
1772045662682.webp

ön sipariş kodu lazım
kulaklığa indirim yapmadılar %15 indirim yapmışlar sadece onu sonra alcam

bu fiyatlara s26u falan adam kimseye fanboy demesin mümkünse applea falan da sallamasın 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,722
Üyeler
189,914
Son üye
gkhan92
Geri