Bunu al geç ileriye dönük olur hocam.AMD Ryzen 5 5600 kullanıyorum. Stok soğutucu yük altında biraz sıcak çalışıyor (oyunlarda 80°C civarı). Overclock yapmıyorum.
kule tipi hava soğutucu önerilerinizi rica ederim.
Teşekkürler.
Sipariş Verildi.Bunu al geç ileriye dönük olur hocam.
![]()
Segotep FZ6 Pro Siyah 2x120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu (LGA 1851 ve AM5, AM4 Uyumlu) - incehesap.com
Segotep FZ6 Pro Siyah 2x120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu (LGA 1851 ve AM5, AM4 Uyumlu) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Hayırlı olsun hocam.İyi günlerde kullanın.Sipariş Verildi.
Termalright nasıl bir marka bu arada? İleriye dönük i5 için almak istiyorum![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
çok iyi la 41 - 46 arasında cs de falanHayırlı olsun hocam.İyi günlerde kullanın.
Baya iyi değerler dostum. Hayırlı olsun tekrardançok iyi la 41 - 46 arasında cs de falan
furmakta tam yükte 60 ı gördü