Ryzen 5 9600x mi intel u 5 245 kf mi

şuandada toplanır ya diğer parçalardan bayağı kısılarak
amaç zaten parçalardan kısmamak reis sfdhbgjkdsfbhgjk. hem 5070ti la 7800x3d alınca zaten 70 lere ulaşıyosun nasıl toplayacan

Teşekkür ederim bakacağım bunlara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orayada bakacağım teşekkür ederim

bak şuan ekran kartının fiyatı güzel onu al anakartın fiyatıda bayağı güzel işini görecek düzeyde fiyatına göre güzel şimdi buraya bu anakarta mı guzel diyon falan diyen lavuklar gelmesin onuda al yani zaten güzel olmayan bişe kalmadıda m2 ssd zaten çok babacan bir m2 ssd ram piyasanın en iyisi ekran kartının modeli tier listlerde a tier bi kart sanki birşeyi unuttum ama valla bilmiyorum ya

amaç zaten parçalardan kısmamak reis sfdhbgjkdsfbhgjk. hem 5070ti la 7800x3d alınca zaten 70 lere ulaşıyosun nasıl toplayacan

okdr oldu mu la

7500f alıyorsun 7k
https://www.vatanbilgisayar.com/kio...me-m-2-ssd-7300mb-s-okuma-6400mb-s-yazma.html 1tb m2 7k
kasa psu falan filan 6k yazalım

38k güzel bi 9070xt modeli

12k alabileceğin en iyi gaming için ramlerden biri hynix a 80k geçtik mi anakart kaldı dur doğru

sonra bu anakartı alıyorsun 8k ne yapıyor kaç k yapıyor 80k civarı bir şey yapıyor işte ya alabileceğin en mantıklı sistem tek tek toplayarak hatta anakartı yüksek tuttum bayağı
bunuda alabilirsin fazlasıyla işini görecek bi anakart

işlemci soğutmayı unutyorum hep onuda ekleyin 1200 çift kuleli kule tipi vardı mis gibi

Mesela bir ornek alabilir miyim? 7800x3d ve 5070ti li 70k ya sistem. Yoksa sadece ekrwn karti ve islemci mi o fiyat diyosun?

bak şuan ekran kartının fiyatı güzel onu al anakartın fiyatıda bayağı güzel işini görecek düzeyde fiyatına göre güzel şimdi buraya bu anakarta mı guzel diyon falan diyen lavuklar gelmesin onuda al yani zaten güzel olmayan bişe kalmadıda m2 ssd zaten çok babacan bir m2 ssd ram piyasanın en iyisi ekran kartının modeli tier listlerde a tier bi kart sanki birşeyi unuttum ama valla bilmiyorum ya

okdr oldu mu la
ben 53 e 9 taksit aldım asus tuf 5070ti ı. şuan 66k. en ucuzu 50k 7800x3d desen 15-16k

Mesela bir ornek alabilir miyim? 7800x3d ve 5070ti li 70k ya sistem. Yoksa sadece ekrwn karti ve islemci mi o fiyat diyosun?
70k ya sistem ulaşmıyo keşke ulaşsa. ekran kartı ve işlemci ikisi 70k lara ulaşıyo djhxfbvhkjdfbhkv

babacan 9070xt'li sistem toplanıyor a tier 9070xt hemde rakibi bile değil 9070xt'nin 5070
rakip diye 9070xt yerine 5070 tercih etmiyolar amd istemedikleri için tercih ediyolar

70k ya sistem ulaşmıyo keşke ulaşsa. ekran kartı ve işlemci ikisi 70k lara ulaşıyo djhxfbvhkjdfbhkv

rakip diye 9070xt yerine 5070 tercih etmiyolar amd istemedikleri için tercih ediyolar

la aldığınız performansa bakın napcaksınız nvidia amd 5000 serisi 6000 7000 serisi amd olsa tmm dicemde baksanıza 9070xt'nin globalde getirdiği sese ve tr'de nekdr kullanıcı olduğuna bir problemi olsa şimdiye bir dünya konu açılmaz mıydı bu kartların fiyatları dip yapmaz mıydı globalde

la aldığınız performansa bakın napcaksınız nvidia amd 5000 serisi 6000 7000 serisi amd olsa tmm dicemde baksanıza 9070xt'nin globalde getirdiği sese ve tr'de nekdr kullanıcı olduğuna bir problemi olsa şimdiye bir dünya konu açılmaz mıydı bu kartların fiyatları dip yapmaz mıydı globalde
zaten bi dünya konu açıldı. ki sorun 9070xt değil amd. öyle herkes aldığınız performansa bakın demiyo. boş bi yorum bu. sadece fps değerlerine bakıp pc al sen. amd alınmaz çöp değil ama bilerek göze alarak almak lazım

zaten bi dünya konu açıldı. ki sorun 9070xt değil amd. öyle herkes aldığınız performansa bakın demiyo. boş bi yorum bu. sadece fps değerlerine bakıp pc al sen. amd alınmaz çöp değil ama bilerek göze alarak almak lazım

neyi var kartın ne sorununu gordunuz

Komple sıfır şu an zor olabilir hocam haklısın, anca Vatan kampanya yaparsa olur herhalde yine. 7800x3D 5070 Ti sistem vermişlerdi Ocak'ta mı ne 77K'ya
83 gibi bir şeydi inno3d 3x 5070tili olanı dediyseniz. Onu görünce pişman olmuştum 1 tık 🥲

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,508
Üyeler
190,228
Son üye
conjuror_discolor163
Geri