alicanturk
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Bütçem 8bin tl. 7800x3d işlemci için bir anakart öneriniz var mı?
bu öneri şaka dimiBen tekrardan yapayım önerimi.![]()
Sapphire Nitro+ B850M WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Sapphire Nitro+ B850M WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart 52123-01-40G detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Niye şaka olsunbu öneri şaka dimi![]()
ülkemizde biostar,colorful bile güvensizlik varken sapphire anakart almak büyük cesaret örneği .(bana göre))Niye şaka olsunfiyatına göre aşırı iyi biosu işe şu ana kadar gördüğüm en kullanışlı bioslardan biri tek tıkla bütün performans ayarlarını yapabiliyorsun.
Neden ki ? sapphire hali hazırda çok iyi ekran kartı üretiyor @shankar1 kedini feda edip almıştı sanırımülkemizde biostar,colorful bile güvensizlik varken sapphire anakart almak büyük cesaret örneği .(bana göre))
ülkemizde biostar,colorful bile güvensizlik varken sapphire anakart almak büyük cesaret örneği .(bana göre))
tr de bios video kaydı alan var mı merak ettim. kelepir denk getirirsem sırf merakımdan alacam. maxsun ile sapphire kaldı bios kurcalamadığımNeden ki ? sapphire hali hazırda çok iyi ekran kartı üretiyor @shankar1 kedini feda edip almıştı sanırımbiosu cidden aşırı iyi. Bilinmedik bir marka değil sonuçta.
öyle bir bios ki sanki bios menüsüne çift tıkla uygulama açmışız da girmişiz gibi bir his var. diğer markalarda da sanarsın laboratuvar ortamındayiz o seviye gerginlik yüklüyor.Niye şaka olsunfiyatına göre aşırı iyi biosu işe şu ana kadar gördüğüm en kullanışlı bioslardan biri tek tıkla bütün performans ayarlarını yapabiliyorsun.
Kesinlikle özellike asusun biosu beni çok geriyorduöyle bir bios ki sanki bios menüsüne çift tıkla uygulama açmışız da girmişiz gibi bir his var. diğer markalarda da sanarsın laboratuvar ortamındayiz o seviye gerginlik yüklüyor.
Evet mantıklı gözüküyor teşekkürleMSI PRO B850-S WIFI6E AMD B850 Soket AM5 DDR5 8200MHZ(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI PRO B850-S WIFI6E AMD B850 Soket AM5 DDR5 8200MHZ(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bu güzel anakart bütçeninde altında kalıyor fiyatı kaçırma 7800 tl
Alayım kardeşim?tr de bios video kaydı alan var mı merak ettim. kelepir denk getirirsem sırf merakımdan alacam. maxsun ile sapphire kaldı bios kurcalamadığım