🔥İndirim Samsung Odyssey OLED G5 G50SF 27'' QHD,LS27FG500SUXUF 20499 TL 9 taksit Amazon

Alınması gereken Samsung Odyssey G6 27'' Gaming Monitör Ls27dg612suxuf modeli dururken bunu almak mantıksız.
Dediğin model ile konudakinin karşılaştırılması altta, fiyat farkına değer mi? Dediğin ürün fiyatına daha iyi monitör var mı?

1772296849561.webp

Kredi kartım çok şişmiş olmasaydı + 2 monitörüm olmasa banko geçerdim :D
Elimde G3 ve G4 monitörler var Samsungun sorunsuz, alacak olan olursa uygun fiyata satayım bunu alayım

Valla beyler aylık 2.500 verebilen 4.500'da verir diyerekten doğru düzgün bir oled almanızı öneririm bütçesi çıkışanlara

mat ekran nedir? mat ekran olması iyi mi kötü mü? avantajı dezavantajı nedir? aynen bu modeli almayı düşünüyorum 32 inç 4k 144hz ips monitörden geçeceğim. 4k dan bıktım 2k daha iyi benim için.

mat ekran nedir? mat ekran olması iyi mi kötü mü? avantajı dezavantajı nedir? aynen bu modeli almayı düşünüyorum 32 inç 4k 144hz ips monitörden geçeceğim. 4k dan bıktım 2k daha iyi benim için.
Mat ekranın yüzüne eklenen kaplamadır. Avantajı yansımayı engelliyor. Dezavantajı ise ekranın siyah derinliğini, keskinliğini, netliğini, algılanan kontrastı, renk canlılığını azaltıyor. Telefona ekran koruyucu cam takmak gibi.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tier list neredeydi bir link alalım.

Gigabyte MO27Q28G yanına 2.monitör olarak aldım hocam ayar videosu vs var mı ekran sanki biraz morarmış gibi geldi woledden sonra @Tayfunns

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,095
Üyeler
189,968
Son üye
Börteçine
Geri