❌İndirim Bitti! APPLE Mac mini: Apple M4 chip with 10‑core 256gb 27.999 4 taksit Mediamarkt

stok bitmis sanirim, guzel cihaz
1772324047746.webp

mediamarktta hala alınabiliyor.

geçen temmuz prime indirimlerinde 31 bine Macbook M4 almıştım. 25 yıldır windows kullanıyorum. Bu Mac'e asla alışamadım. Eşim kullanıyor ara sıra. Tamamen farklı bir dünya. Milletin bu bilgisayarla çatır çatır iş yaptığını görünce şaşırıyorum. Windowsla 10 dk'da yapacağım işi 20-30 dakikada yapıyorum pratiğim olmadığından. Çok farklı bir dünya yani. Yoksa aletler çok iyi incecik, şarjı inanılmaz gidiyor. Hiç sesi yok ve hızlı yani. Ama bilmiyorum
Alışılıyor bir şekilde. İlk 3-4 ay beni de baya afallattı MacBook kullanmak sağ tık yapmayı bile bilmiyordum bir yere kadar, neden bunu bu kadar zor yapmışlar diyordum falan sonra çok rahat gelmeye başladı Windows da iyi ama MacOS in de farklı ve güzel çok yönü var.

Ek olarak MacBook için konuşursam cihazın da çok artısı var mesela geçen mağazada denedim o trackpad kalitesinde tıklama ve dokunmatik hassasiyetli bir şey +100K fiyatlı cihazlarda bile yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 2 3 ay önce 25999 almıştım o zamandan beri gördüğüm en dip fiyat öğrenci mağazasında bile yok bu fiyat.

Mac mini biraz işlevsiz geliyor nedense. Çok iyi render makinesi ve zorlarsak taşınabilir hale de getirilir falan ama MacBook aynı gücü çok iyi bir batarya ömrü ve süper sessizlik ile beraber harmanladığı için daha alınabilir geliyor. Mac mini için ekran klavye mouse alınca zaten fiyat MacBook Air seviyesine çıkıyor sanırım 😀

Gönül ister al köşeye birtane koy pes5 almaktan iyidir iş güç TV bağlamak çok güzel olur.
Çok kullanamasamda windowsu tokatlıyor Windows problemi bitmedi gitti hersene yeni bir şey çıkıyor.

İlk çıktığında öğrenciye 24K’ya mı geliyordu ben mi yanlış hatırlıyorum ?

Geri