Peugeot 2008 GT vs Opel Frontera GS

Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar merhaba, bayilerden aldığım fiyatlar sonucu hemen hemen aynı fiyata bu iki arabanın da 2026 modeli arasında kaldım. Siz hangisini önerirsiniz?

Arabadan beklentilerim: Bir aile arabası alıyorum, ferahlığı önemli. Bayide ikisi de ferah hissettirdiği için ikisi arasında kaldım. Kronik arızalı bir model istemiyorum.

Frontera her ne kadar daha ferah hissettirse de teknolojik olarak çağ dışı hissettiriyor. Anahtarsız giriş yok, elektrikli bagaj ve sürücü koltuğu yok, iç aydınlatma yok ve çok pahalı bir model almıyor olsam da bunların olmaması garip geldi.

2008 daha teknolojik ve daha hacimli hissettirse de internette arıza olarak çok olumsuz şeyler okudum.

Bu iki model harici bir araba düşünmüyorum.Şimdiden teşekkürler.

Hocam opel hakkında çok bilgim yok şu aralar piyasayı hiç takip etmiyorum fiyat bandı nedir bilgim yok am peugeot pişmanlıktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca fiyat bandınız ve ihtiyaç/istekleriniz neler bekletiniz nedir?

Frontera iyi bir araç değil 2008 almanızı öneririm. Hatta donanım birinci planda değilse 408 Allure aynı fiyatta C segment olduğu için tercih edilebilir

Hocam opel hakkında çok bilgim yok şu aralar piyasayı hiç takip etmiyorum fiyat bandı nedir bilgim yok am peugeot pişmanlıktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca fiyat bandınız ve ihtiyaç/istekleriniz neler bekletiniz nedir?
1.900.000 bu da son bütçem, ne yazık ki
bir kuruş bile artamam. Bayilerde bu bütçeye bu iki arabayı bulabildim. SUV ve geniş bir aile arabası arıyorum. Çok performans beklemtim yok şehir içi kullanacağım. Full paket istiyorum. Aslında Kia ile de arada kaldım ama bütçemi çok aşıyor full paketler.

Arkadaşın dediği gibi peugeot pişmanlıktır. Başka seçeneğiniz yoksa opel daha mantıklı olur

Hocam KIA Sportage baz pakette kampanya vardı bayilerde. 1.999.000 TL ye C SUV alabiliyorsunuz. Bir bakın derim pazarlık falan belki bütçenize uygun bir araç olabilir.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-03-01 141920.webp
    Ekran görüntüsü 2026-03-01 141920.webp
    51.6 KB · Hit: 11
1.900.000 bu da son bütçem, ne yazık ki
bir kuruş bile artamam. Bayilerde bu bütçeye bu iki arabayı bulabildim. SUV ve geniş bir aile arabası arıyorum. Çok performans beklemtim yok şehir içi kullanacağım. Full paket istiyorum. Aslında Kia ile de arada kaldım ama bütçemi çok aşıyor full paketler.
Hocam bayilerden dediğinizi varsayarak 0 baktığını düşünüyorum bence düşük km temiz 2.el daha iyi bi araba bulunabilir eğer peşin ödeme imkanınızı varsa para kırma ihtimalşnizde artar

bu fiyata iki araç da alınmaz

Ayrıca yine fronterayı bilmiyorum ama hocam 2008 hatchback boyutunda bi araç diz mesafesi falan fazlasıyla kötü

İki araç kronik yüksek diye biliyorum, peugeut motor yenilerde düzeltildi diyorlardı, onu araştır, 50-60bin sonra üzmesin sizi, Hyundia tuscon veya nissan bakabilirsin.

Arkadaşlar merhaba, bayilerden aldığım fiyatlar sonucu hemen hemen aynı fiyata bu iki arabanın da 2026 modeli arasında kaldım. Siz hangisini önerirsiniz?

Arabadan beklentilerim: Bir aile arabası alıyorum, ferahlığı önemli. Bayide ikisi de ferah hissettirdiği için ikisi arasında kaldım. Kronik arızalı bir model istemiyorum.

Frontera her ne kadar daha ferah hissettirse de teknolojik olarak çağ dışı hissettiriyor. Anahtarsız giriş yok, elektrikli bagaj ve sürücü koltuğu yok, iç aydınlatma yok ve çok pahalı bir model almıyor olsam da bunların olmaması garip geldi.

2008 daha teknolojik ve daha hacimli hissettirse de internette arıza olarak çok olumsuz şeyler okudum.

Bu iki model harici bir araba düşünmüyorum.Şimdiden teşekkürler.
Frontera ile ilgili yolda kalma sorunu yaşayan bir sürü kişi duydum youtubeda and çetin var o da bu konuya değindi bence uzak durulmalı illa bu ikisi arasından ise 2008
Yoksa ikinci el temiz c5 aircross , tucson , sportage hepsi alınır genel olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,604
Üyeler
189,468
Son üye
sbnkrsmz
Geri