Iyi sistemde dusuk fps?

rzgrjcp

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaslar simdi mesela bir test videosu izliyorum valorantta ornegin 700 fps aliyor ben oyunda dusuk cozunurluk en dusuk ayarlarla falan 400 aliyorum bunun sebebi nedir cogu oyunda oluyor bu gerekenden dusuk fps aliyorum

6700xt ekran karti
7500f islemci

Merhaba arkadaslar simdi mesela bir test videosu izliyorum valorantta ornegin 700 fps aliyor ben oyunda dusuk cozunurluk en dusuk ayarlarla falan 400 aliyorum bunun sebebi nedir cogu oyunda oluyor bu gerekenden dusuk fps aliyorum

6700xt ekran karti
7500f islemci
o videolar 7500f ile çekilmemiş çünkü 400-600 arası veriyor 7500f taş çatlasın 650

6700xt ekran karti
7500f islemci
Izledigin test videosundaki islemci ve ekran karti sendekilerle ayni mi?

tamam hocam siz demeyin (y) konuyla alakasi neidr onu anlamadim ben sistem iyi mi diye sormak icin acmadim konuyu.
fpsiniz normal, elinizdeki sistemi abartmaya gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

abi normal FPS işte maksimum 680 almış bir daha da almamış göründüğü üzere 490-600 arası değişiyor değerler normal
yok biz kendi elimizdeki mali yükseltir yüceltir baskasininkini gomdugumuz için bizi kesmez bunlar, onlar yovmiyeci adam 😂😂😂

yok biz kendi elimizdeki mali yükseltir yüceltir baskasininkini gomdugumuz için bizi kesmez bunlar, onlar yovmiyeci adam 😂😂😂
şöyle konular görünce benim 7500f niye 700fps vermiyor diyip kırbaçlıyorum

Fpsler normal. 400den yukarı çıkmıyor mu hiç?

Dayı ne anlatıyon sen ya

Geri