MSI A650BNL PSU sesi normal mi?

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,380
Sanki ufaktan ufaktan hırıltı yapıyor gibi. Diğerlerinin fanını kapatınca dahada açığa çıkıyor. Hırıltı sorun olmaz gibi benim için ama sıfır aldım elektriksel bir sorunu olur mu acaba bundan ötürü?

Son düzenleme:
hocam dedigin gibi bi ses var gibi ama yakinlastirinca fan hidroligi ile ilgili olabilir bilen bir kisi yorum yapsin bakalim

Elektriksel bir ses yok burda ha belki fanın fabrikasyon bir hatası olabilir videoda pek belli olmuyor ama normal geldi bana

Elektriksel bir ses yok burda ha belki fanın fabrikasyon bir hatası olabilir videoda pek belli olmuyor ama normal geldi bana
Hocam yeni topladığım için mi bilmiyorum ama kulak alışıyor yavaştan psikolojikte olabilir ama var hırıltı az da olsa dibine girince
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam dedigin gibi bi ses var gibi ama yakinlastirinca fan hidroligi ile ilgili olabilir bilen bir kisi yorum yapsin bakalim
Hocam değişime mi gitse farklı model mi alsam acaba.

Sanki ufaktan ufaktan hırıltı yapıyor gibi. Diğerlerinin fanını kapatınca dahada açığa çıkıyor. Hırıltı sorun olmaz gibi benim için ama sıfır aldım elektriksel bir sorunu olur mu acaba bundan ötürü?
değişim yaptır model değişmene gerek yok

benim kral gelmiş yine
su-57

VS

MSI MAG bnl ve gl serisi

benim kral gelmiş yine
su-57

VS

MSI MAG bnl ve gl serisi
reis dalga bir yana ne yapalım akıl ver değişimmi iade mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fazla sorun yok kullanılır ama sıfır ürün değişim yaptır
benim kral gelmiş yine
su-57

VS

MSI MAG bnl ve gl serisi
aha vallahi stok gelmiş green gp700a ged mi alsam hem daha ucuz

reis dalga bir yana ne yapalım akıl ver değişimmi iade mi
abi dalga geçmedim ki sesli olduğunu ima etmeye çalıştım

bu iki seride fan kalitesi oldukça düşüktü (gl serisi düşüktü zaten de bnl serisi de aynı şekildi sanırsam)
değişim yapıcaklarını sanmıyorum

psu aradığım zamanlar amazon yorumlarında ses konusunda çok sorun yaşayan görmüştüm kronik sanırsam

abi dalga geçmedim ki sesli olduğunu ima etmeye çalıştım

bu iki seride fan kalitesi oldukça düşüktü (gl serisi düşüktü zaten de bnl serisi de aynı şekildi sanırsam)
değişim yapıcaklarını sanmıyorum
hocam değişim zaten yokmuş iade var Green GP700A-GED stoğa girmiş normalde bunu alacaktım bu nasıldır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,353
Üyeler
189,436
Son üye
thearkk
Geri