garip ilan atıp gelememenizi umarak havale ile işleme yönlendiriyor ama siz gittiniz herhalde verilen adreseKVKK ve TCK sebebiyle ilanıo atamıyorum Ancak ASUS TUF 4070Tİ SUPER 16 GB 24.000 TL şeklinde yazzarsanız bulursunuz
Daha önce aynı ilan uşak da açılmıştı Sahte adres gönderildi Boşuna yakıt ve zaman kaybı yaşandı. Aynı profil fotograflı (whsap), kadın ve erkek işin içinde, Zaten fiyat saçmalık. Sarı site üzerinden şıkayet edildi. Bugün tekrar bu ilan üzerinden sahte fatura ve adres gönderilmesi için iletişim halindeyiz. Yeterli belgeler ile savcılığa başvuracagım. TEK İSTEDİĞİM MİLLETİN PARASINA ÇÖKÜLMESİN.
helal olsun hocamKVKK ve TCK sebebiyle ilanıo atamıyorum Ancak ASUS TUF 4070Tİ SUPER 16 GB 24.000 TL şeklinde yazzarsanız bulursunuz
Daha önce aynı ilan uşak da açılmıştı Sahte adres gönderildi Boşuna yakıt ve zaman kaybı yaşandı. Aynı profil fotograflı (whsap), kadın ve erkek işin içinde, Zaten fiyat saçmalık. Sarı site üzerinden şıkayet edildi. Bugün tekrar bu ilan üzerinden sahte fatura ve adres gönderilmesi için iletişim halindeyiz. Yeterli belgeler ile savcılığa başvuracagım. TEK İSTEDİĞİM MİLLETİN PARASINA ÇÖKÜLMESİN.
ilan suan gözükmüyor kaldırmışlar sanırımİşin enteresan tarafı da o Eğer havale kabul etmezseniz elden alma imkanını kabul ediyorlar Tam bir kansızlık (maksat boşuna gelsin arasın zamanı ve yakıtı gitsin)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hem evrak sahteciliği hem nitelikli dolandırrıcılık hemde kişiyi bilerek zarara sokma mağduriyet oluşturma var
Kanka millet elinde olmayan ürünü ilana yüklüyor şikayet ediyorum bir şey yapamayız diyorlar umurlarında değil. Ekran kartında değil ama başka üründe oldu adam satmış ilana tekrar koyuyor amacı ne bilmiyorum yazıyoruz cvp vermiyor şikayet ediyoruz bir şey yapamyız edemeyiz diyorlar.Sahibinden namussuz doldu şu son 2 senedir dikkat etsin herkes.
Valla bende aradım ciddiye alır gibi yaptılar sonra hiç biplemediler. Tabi siz daha ciddi bir olay yaşamışsınız umarım çözersiniz, bu hesaplar aylardır var bu arada sürekli farklı illerden üst seviye kartları uygun koyuyorlardı. Temkinli olmak lazım bu ekonomide kimse beleş fiyata ürün satmaz zaten geçmiş olsun sizede.Sarı site ile arayarak iletişimde geçtim Baya ciddiye alıp değerlendirdiler konuyu. Üzerine düşeceklerini düşünüyorum
Kesinlikle bu da o kadın
zaten ne furmark testi ne bir şey koymuş sadece kartın resmini atmış. Pc den anlamayan toplamış sonrada acil ihtiyaç diye satıyor ayağına yatıyor elemanSarı site ile arayarak iletişimde geçtim Baya ciddiye alıp değerlendirdiler konuyu. Üzerine düşeceklerini düşünüyorum
Kesinlikle bu da o kadın