Hangi sistem ? Çoğu sistemdeki SSD'ler kronik sorunlu , kullandıkları PSU'lar çöp oluyor.Siteden toplama PC alacağım güvenilir mi? Nasıllar?
Hangi sistem ? Çoğu sistemdeki SSD'ler kronik sorunlu , kullandıkları PSU'lar çöp oluyor.
SSD kronik sorunlu.![]()
Slate Gold | AMD Ryzen 5 7500X3D | 16 GB DDR5 | Sapphire RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
4 arkadaşım aldı ve gayet sağlam diyorlar yinede sorayım dedim
Asla alınmaz ilerleyen zamanlarda çok sıkıntı çıkarır. SSD kronik sorunlu kasa ve psu desen çok kötü başka sisteme yönel![]()
Slate Gold | AMD Ryzen 5 7500X3D | 16 GB DDR5 | Sapphire RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
kesinlikle alınmaz![]()
Bana fazla pahalı geldi ayrıca içindeki SSD ve Kasa + PSU çöp. Uzak dur.![]()
Alan arkadaşlarım 2 aydır kullanıyor bir sıkıntısı yok dedi ama her ssd böyle mi yani?SSD kronik sorunlu.
Bana fazla pahalı geldi ayrıca içindeki SSD ve Kasa + PSU çöp. Uzak dur.
Neden? Anakart felan iyi amakesinlikle alınmaz
Attığın sistem SSD dışında fena değil. Yinede söyleyeyim indirimleri takip ederek tek tek toplamak çok daha mantıklı ve kârlı.Alan arkadaşlarım 2 aydır kullanıyor bir sıkıntısı yok dedi ama her ssd böyle mi yani?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Teknobiyotik P2 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
<iframe width="870" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/MGu5n6LHssk" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>www.teknobiyotik.com
Bu nasıl? Ekran kartı galax ama..
Ne
Neden? Anakart felan iyi ama
Alan arkadaşlarım 2 aydır kullanıyor bir sıkıntısı yok dedi ama her ssd böyle mi yani?
![]()
Teknobiyotik P2 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
<iframe width="870" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/MGu5n6LHssk" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>www.teknobiyotik.com
Bu nasıl? Ekran kartı galax ama..
Ne
Neden? Anakart felan iyi ama