Amazon'daki Kargo Belirsizliği

Reaksiyon skoru
7
Merhaba arkadaşlar, 28 Şubat'ta verdiğim siparişle ilgili bir belirsizlik yaşıyorum. Durumu özetleyen tablo aşağıdadır:

Sipariş Tarihi28 Şubat
ÜrünAMD Ryzen 7 7800X3D
Gönderici / SatıcıAmazon / DFS Bilgisayar
Kargo FirmasıDHL
Sistemdeki DurumPaket taşıyıcı firma tesisinden ayrıldı

Yaşadığım Sorun:
Siparişi verdikten 15 dakika sonra "Kargoya verildi" bilgisi düştü ve takip kodu oluştu. Amazon üzerinde "Paket taşıyıcı firma tesisinden ayrıldı" yazıyor ancak DHL'in sitesinden sorguladığımda şu uyarıyı alıyorum:

Gönderi henüz DHL'e ulaşmamıştır.

Teslimat Tarihleri:
  • Satın alırken görünen: 3 Mart
  • Müşteri hizmetlerinin dediği: 6 Mart

Müşteri hizmetleri 6 Mart'a kadar beklememi, süreçte bir sorun olmadığını söylüyor ama DHL'de hiçbir hareket olmaması beni tedirgin etti.

1. Bu durumu (Amazon'da çıktı görünüp kargoda görünmemesi) daha önce yaşayan oldu mu?
  2. DHL takip kodu sonradan mı aktifleşiyor?
  3. Ürünü bu şekilde olup da sorunsuz teslim alan var mı?

Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, 28 Şubat'ta verdiğim siparişle ilgili bir belirsizlik yaşıyorum. Durumu özetleyen tablo aşağıdadır:

Sipariş Tarihi28 Şubat
ÜrünAMD Ryzen 7 7800X3D
Gönderici / SatıcıAmazon / DFS Bilgisayar
Kargo FirmasıDHL
Sistemdeki DurumPaket taşıyıcı firma tesisinden ayrıldı

Yaşadığım Sorun:
Siparişi verdikten 15 dakika sonra "Kargoya verildi" bilgisi düştü ve takip kodu oluştu. Amazon üzerinde "Paket taşıyıcı firma tesisinden ayrıldı" yazıyor ancak DHL'in sitesinden sorguladığımda şu uyarıyı alıyorum:

Teslimat Tarihleri:

• Satın alırken görünen: 3 Mart
  • Müşteri hizmetlerinin dediği: 6 Mart

Müşteri hizmetleri 6 Mart'a kadar beklememi, süreçte bir sorun olmadığını söylüyor ama DHL'de hiçbir hareket olmaması beni tedirgin etti.

1. Bu durumu (Amazon'da çıktı görünüp kargoda görünmemesi) daha önce yaşayan oldu mu?
  2. DHL takip kodu sonradan mı aktifleşiyor?
  3. Ürünü bu şekilde olup da sorunsuz teslim alan var mı?

Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Dhl tarafından daha kayıt oluşmamış hocam. Normaldir

Amazon son zamanlarda full DHL ile çalışıyor, çoğu zaman ürünü daha kargoya vermeden takip numarası oluşturuyorlar. Son 3 ürünümde de gecikme yaşandı ve kargo takibe baktığımda sadece çıkış noktasında bilgisi vardı. İnşallah düzeltirler

Amazon son zamanlarda full DHL ile çalışıyor, çoğu zaman ürünü daha kargoya vermeden takip numarası oluşturuyorlar. Son 3 ürünümde de gecikme yaşandı ve kargo takibe baktığımda sadece çıkış noktasında bilgisi vardı. İnşallah düzeltirler

Evet çok ciddi bir belirsizlik var. Mesela siparişlerim sayfasında kargoya verildi derken, müşteri hizmetleri sayfasında kargoya verilmedi olarak gözüküyor :D

Kargoya verilmesi iyi bir şey. Ne güzel işte. Gözükür gözükmez takılma buna. Erkenden ulaşırsa daha ne olsun.

Bazen buga giriyor benimde başıma gelmişti ama ertesi gün teslim geliyordu hiç uğraşmıyorum :D

Son düzenleme:
Kargoya verilmesi iyi bir şey. Ne güzel işte. Gözükür gözükmez takılma buna. Erkenden ulaşırsa daha ne olsun.
DHL'de kargoda gözükmüyor :D O yüzden tedirginlik yaşadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,004
Üyeler
189,957
Son üye
TUGORENN
Geri